LES OBRAS DE REMODELACIÓ DE L´ESTADI OLÍMPIC DE MONTJUÏC DURARAN 14 MESOS

0
492

El Comitè Organitzador del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 ha dedicat bona part de la seva reunió d’avui a analitzar la situació econòmica a la qual es troba a 20 mesos per la disputa del campionat. El comitè ha assumit de forma unànime un compromís que permet assegurar el finançament de l’esdeveniment.| Com a d’altres ocasions, la trobada s’ha celebrat a les mateixes instal·lacions de B10, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc. Albert Soler, director general d’Esports del Consejo Superior de Deportes, ha assistit a la reunió, que ha estat presidida pel president del comitè, José María Odriozola. Soler ha viatjat des de Madrid a primera hora del matí per arribar puntual a la cita i només terminar la trobada ha pres un avió amb direcció cap Astúries per arribar a temps a un compromís professional a Avilès. Per part de la resta de les administracions públiques també hi ha hagut una assistència notable. La Generalitat de Catalunya ha estat representada per Lolo Ibern, director de política esportiva de la secretaria general de l’Esport. Els representants de l’Ajuntament de Barcelona han estat Pere Alcober, delegat d’Esports, i Sergi Pujalte, gerent de l’Institut Barcelona Esports, mentre que per part de la Diputació de Barcelona han assistit Josep Monràs, president delegat de l’àrea d’esports, i Antoni Tobeña, coordinador d’aquest àrea. Els assistents han repassat els terminis de les imminents obres de l’estadi i la resta de les instal—lacions que s’utilitzaran durant B10. El programa d’infraestructures no ha patit cap modificació i els treballs a l’interior de l’estadi, els més transcendentals, duraran 14 mesos, entre el mes de febrer de 2009 i el d’abril de 2010. S’ha aprovat que Joan Delort, secretari de la seguretat pública del departament d’Interior de la Generalitat, formi part del comitè organitzador. Aviat s’anomenarà al representant d’aquest departament que figurarà al comitè executiu. Delort presidirà la Comissió Superior de Seguretat de B10. El comitè ha donat per tancat el termini d’admissió d’empreses que opten al concurs de transports. S’han presentat sis, entre elles les més importants del sector, i la decisió definitiva es prendrà a la propera reunió del comitè, que tindrà lloc el 15 de desembre. Televisió Espanyola, que serà l’encarregada de produir el senyal de B10 que s’oferirà a tot el món, s’han incorporat a les reunions del comitè organitzador. Nacho Gómez Acebo, cap de producció de programes esportius, ha estat present a la cita i ha confirmat que el 13 de gener TVE farà una visita en profunditat a les instal—lacions del campionat com a primer pas per l’elaboració del seu pla de producció. Fins el dia d’avui, un total de 13 empreses han mostrat el seu interès per participar al concurs de la cerimònia inaugural. Després d’aquesta elevada xifra, a la propera reunió el comitè decidirà quines passen el tall i poden presentar les seves propostes definitives. Els assistents han posat per primera vegada amb la mascota de B10, Barni, a l’Estadi Olímpic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.