II Corre la Marató de BCN’09 amb amics i amigues

0
731

De nou, per a la marató de Barcelona 2009, hem posat en marxa una acció ideada per l’Andreu Ballbé l’any passat, i a la qual em ve molt de gust en col•laborar, Consisteix en córrer la marató de Barcelona de l’1 de març de 2009 formant part d’un equip masculí, femení, o mixt, de 5 participants, que mitjançant la suma de punts de la Taula Compensada per edat i sexe de la IAAF , accedir a una classificació específica -al marge de l’oficial – per cadascun dels corredors i corredores i els seus equips. La classificació s’establirà considerant la suma de les quatre millors puntuacions dels cinc components de l’equip. És a dir que participen 5 i puntuen 4.| La participació serà gratuïta. Championchip, que dona suport a l’acció, es compromet a publicar els resultats la mateixa tarda del dia 1 de marc. L’acció s’anomena: II Corre la Marató de BCN amb amics i amigues. (CAAIA). Explico la mecànica per participar-hi: Un corredor o corredora es posa d\’acord amb 4 amics més per formar un equip (*) Cadascun dels participants envia un correu a pucurullfontova@yahoo.es Nom i cognoms………………………………………………………………………………….. Edat el dia de la prova……………………. Nom de l\’equip format………………………………………………………………………….. (*) Els interessats que no tinguin possibilitat de formar equip, poden enviar el correu sense aquest requisit. Els integrarem en un dels equips que s’estan formant en el fòrum de la web d’atletisme Corredors.cat, http://www.corredors.cat/index.php?topic=4624.msg210983#msg210983 que es des d’on s’està articulant l’acció, on els recomanem entrar per estar informats del seguiment. Acabada la marató, un programa informàtic relacionarà el temps de cada participant amb la Taula Compensada de la IAAF que atorga uns determinats punts en funció de l’edat i el sexe, i quedarà establerta la classificació pertinent que determinarà l’equip guanyador. Poso un exemple: l’equip Semprenscansem , ha estat format per 4 corredors i 1 corredora: 1 corredor de 40 anys que ha fet 3:30:00 i li corresponen 60,95 punts. 1 corredor de 30 anys que ha fet 3:30:00 i li corresponen 59,48 punts. 1 corredora de 39 anys que ha fet 4:05:10 i li corresponen 57,98 punts. 1 corredor de 45 anys que ha fet 4:25:00 i li corresponen 50,37 punts. 1 corredor de 41 anys que ha fet 4:20:00 i li corresponen 49,64 punts Es classifiquen els quatre amb més punts. Suma de punts: 228,78 Un altre equip, anomenat Patirempoc té tres dones i dos homes: 1 corredora de 25 anys; temps 3:15:00; punts 69,44 1 corredora de 35 anys; temps 4:15:10; punts 61,87 1 corredor de 40 anys; temps 3:30:00; punts 60,95 1 corredora de 50 anys; temps 4:45:30; punts 56,01 1 corredor de 41 anys; temps 4:20:00; punts 49,64 Es classifiquen els quatre amb més punts. Suma de punts: 248,27 L’equip guanyador serà l’equip Patirempoc El II Corre la Marató de BCN amb amics i amigues és una acció que no forma part de l\’organització de la prova i no alterarà, com és obvi, les classificacions oficials. No tindrà que veure amb les classificacions oficials per equips, ni amb el fet que els corredors i corredores ja pertanyin a un club o formin part de la Lliga Internet Championchip, etc; es podran donar perfectament aquestes mateixes circumstàncies. Timing: Del 8 al 15 de febrer de 2009: confeccionarem els equips dels participants que no hagin format equip. Ho farem de forma aleatòria, i ho publicarem en el fil. Des del 8 i fins el 21 de febrer: es faran els ajustos (acoblaments, canvis, etc) que convinguin, si són necessaris. El 22 de febrer han d’estar formats tots els equips. Baixes abans del dia de la prova: Les possible baixes que es produeixin abans de la marató, per lesions fortuïtes o qualsevol altra causa, les resoldrem amb els acoblaments adequats fins a darrera hora. Abandonaments durant la prova: Donat que es classificaran els quatre participants amb millor puntuació dels cinc, el possible abandonament d’un corredor o corredora no alterarà la classificació. Tot i que, a banda de la classificació del equips guanyadors, també es reflectiran en la relació final els noms i els temps de tots els participants que acabin la prova, l’abandonament durant la marató de dos o més participants significarà, malauradament, la no classificació de l’equip. Data límit d’inscripció: La data recomanable fins la qual es pot inscriure un participant és la del 8 de febrer de 2009. Excepcionalment es podran adherir participants fins el 21 de febrer, sempre i quan formin part d\’equips complets, o hagi equips incomplets on puguin integrar-se. Cloenda: Uns pocs dies després de la marató, farem un sopar de germanor on els components dels tres primers equips classificats rebran uns trofeus. Tant de bo us agradi tot plegat, i pugem passar-nos-ho tant bé com la primera vegada, o més.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.