DIADA DEL JUTGE 2008

0
359

Una vegada més, i per tercer any consecutiu, el Comitè Català de Jutges de la Federació Catalana d\’Atletisme organitza la Diada del Jutge. L\’edició d\’enguany és realitzarà el proper diumenge 16 de novembre a l\’Estadi Moisès Llopart del Prat de Llobregat amb la col·laboració del club de la ciutat, el Pratenc AA. En aquesta matinal els Jutges més valents participaran, dividits per categories, a una Pentatló diferent [100 metres tanques (0,5m), Salt de Llargada, 1 Km marxa, Llançament de Disc ( 1,5 Kg M – 1 Kg F) i 600 metres llisos] i la resta s\’ocuparà de jutjar els seus propis companys. Dintre de la matinal també ha estat programada una prova de relleus 4 x 100 fora de concurs. El típic dinar de germanor entre tots els assistents, donarà el punt i final a la Diada 2008.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.