DIADA DEL JUTGE 2008

0
459

Una vegada més, i per tercer any consecutiu, el Comitè Català de Jutges de la Federació Catalana d\’Atletisme organitza la Diada del Jutge. L\’edició d\’enguany és realitzarà el proper diumenge 16 de novembre a l\’Estadi Moisès Llopart del Prat de Llobregat amb la col·laboració del club de la ciutat, el Pratenc AA. En aquesta matinal els Jutges més valents participaran, dividits per categories, a una Pentatló diferent [100 metres tanques (0,5m), Salt de Llargada, 1 Km marxa, Llançament de Disc ( 1,5 Kg M – 1 Kg F) i 600 metres llisos] i la resta s\’ocuparà de jutjar els seus propis companys. Dintre de la matinal també ha estat programada una prova de relleus 4 x 100 fora de concurs. El típic dinar de germanor entre tots els assistents, donarà el punt i final a la Diada 2008.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.