PRESENTACiÓ VERTIC RUNNERs

0
328

Dia 21 de Novembre a les 20.30h a la botiga VERTIC de BARCELONA- Carrer Rocafort 135. Confirmar assistència a verticrunners@gmail.com I recorda que el dissabte 22 de Novembre hi ha el primer entrenament gratuït obert a tothom ( imprescindible assistència a la presentació ). Córrer és la teva passió? Vols compartir les teves aventures? Aquesta pot ser la teva oportunitat. Si vols formar part d’un grup de gent amb qui entrenar, gaudir i córrer, … VERTIC RUNNERs és el teu equip. Un grup de gent amb qui podràs marcar-te nous reptes i accedir a un munt d’avantatges.| Formant part de l’equip podràs gaudiràs d’un programa anual amb: -entrenaments. -xerrades i projeccions. -campus i concentracion d’entrenament. -suport de l’organitzacó en una selecció de curses de muntanya. -tests de material. -samarreta tècnica oficial. i tot sota la supervisió de RICARD VILA (entrenador – preparador físic ). Tot això acompanyat d’unes condicions molt i molt especials a les botigues VÈRTIC, amb promocions especials de material. No perdis l’oportunitat i recull la teva samarreta oficial. QUE ET DEMANEM ? -tenir la llicència federativa en curs i la corresponent assegurança. -obligació d’inscriure-us a les competicions, sempre que sigui possible, amb el nom de VERTIC RUNNERs. -portar la samarreta de l’equip a totes les competicions. -redacció d’un escrit anual sobre alguna de les curses. -obligació de córrer un mínim de 4 curses del calendari VERTIC RUNNERs o 2 curses del calendari + 2 curses de muntanya. -obligació d’enviar a verticrunners@gmail.com les classificacions i fotografies de les curses. -compromís de no formar part de cap altre equip. QUE T’ OFERIM ? -participació dins d’un grup dinàmic, amb activitats i intercanvi d’experiències. -obsequi d’una samarreta tècnica. -access gratuït i/o preu reduït als entrenaments i sortides. -suport d’organització a les curses seleccionades del calendari. -accés a promocions específiques de material. -accés a packs d’entrenament de RICARD VILA amb preu reduït. -accés a tests de material gratuïts. INSCRIPCIÓ. -a qualsevol de les botigues VÈRTIC fins el 31-12-08. -rigurós ordre d’inscripció. Places limitades. -quota anual de 10 €.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.