PRESENTACiÓ VERTIC RUNNERs

0
512

Dia 21 de Novembre a les 20.30h a la botiga VERTIC de BARCELONA- Carrer Rocafort 135. Confirmar assistència a verticrunners@gmail.com I recorda que el dissabte 22 de Novembre hi ha el primer entrenament gratuït obert a tothom ( imprescindible assistència a la presentació ). Córrer és la teva passió? Vols compartir les teves aventures? Aquesta pot ser la teva oportunitat. Si vols formar part d’un grup de gent amb qui entrenar, gaudir i córrer, … VERTIC RUNNERs és el teu equip. Un grup de gent amb qui podràs marcar-te nous reptes i accedir a un munt d’avantatges.| Formant part de l’equip podràs gaudiràs d’un programa anual amb: -entrenaments. -xerrades i projeccions. -campus i concentracion d’entrenament. -suport de l’organitzacó en una selecció de curses de muntanya. -tests de material. -samarreta tècnica oficial. i tot sota la supervisió de RICARD VILA (entrenador – preparador físic ). Tot això acompanyat d’unes condicions molt i molt especials a les botigues VÈRTIC, amb promocions especials de material. No perdis l’oportunitat i recull la teva samarreta oficial. QUE ET DEMANEM ? -tenir la llicència federativa en curs i la corresponent assegurança. -obligació d’inscriure-us a les competicions, sempre que sigui possible, amb el nom de VERTIC RUNNERs. -portar la samarreta de l’equip a totes les competicions. -redacció d’un escrit anual sobre alguna de les curses. -obligació de córrer un mínim de 4 curses del calendari VERTIC RUNNERs o 2 curses del calendari + 2 curses de muntanya. -obligació d’enviar a verticrunners@gmail.com les classificacions i fotografies de les curses. -compromís de no formar part de cap altre equip. QUE T’ OFERIM ? -participació dins d’un grup dinàmic, amb activitats i intercanvi d’experiències. -obsequi d’una samarreta tècnica. -access gratuït i/o preu reduït als entrenaments i sortides. -suport d’organització a les curses seleccionades del calendari. -accés a promocions específiques de material. -accés a packs d’entrenament de RICARD VILA amb preu reduït. -accés a tests de material gratuïts. INSCRIPCIÓ. -a qualsevol de les botigues VÈRTIC fins el 31-12-08. -rigurós ordre d’inscripció. Places limitades. -quota anual de 10 €.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.