CURSA/CAMINADA Contra la violència vers les Dones

0
274

23-11-2008 10h matí Plaça de Can Roca-TERRASSA
Cursa/Caminada de 3,545 km, organitzada per la Regidoria de la Dona de l\’Ajuntament de Terrassa en cola·laboració amb la Unió Atlètica Terrassa i, la Federació Catalana d\’Atletisme. Aquesta activitat pretén ser una crida ciutadana a mostrar la nostra condemna i el suport a les dones que la pateixen Inclou curses infantils 1,6 i 2,6 km, i premis per als primers arribats i primeres arribades de les diferents categories. Les persones que volen fer inscripcions han d\’afegir al mail o a la butlleta si participaran caminant o corrent. Es fa entrega de samarreta 1 hora abans de l\’inici de l\’esdeveniment, per lluir el text de la campanya, \”PODEM DEIXAR ENRERE LA VIOLÈNCIA\”.| Les inscrpcions i les samarretes són gratuïtes per les persones que facin el recorregut sencer.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.