RIOS GUANYA A TORREDONJIMENO

0
484

El fondista de Club Atlètic Manresa JOSÉ RIOS ha estat el guanyador del “XXIV Cros del Aceite” celebrat aquest migdia a Torredonjimeno (Jaen) sobre una distància de 9000 metres. L’atleta manresà ha estat el gran dominador de la prova, des de el mateix tret de sortida. Nomès l’atleta argentí MIGUEL BARZOLA ha intentat seguir el ritme imposat per RIOS. RIOS ha guanyat amb un marge de 7 segons sobre BARZOLA, suficients per encarar amb certa comoditat els darrers metres de la prova.| La classificació final, en els seus primers cinc llocs, ha estat: 1º JOSE RIOS (CA MANRESA) 28’03”, 2º MIGUEL BARZOLA (Argentina) 28’10”, 3º JAVIER DIAZ CARRETERO 28’10”, 4º ARTURO CASADO (Nike) 28’27”, IGNACIO CACERES (FCB) 28’27”. Amb aquest triomf, PEPE RIOS ha entrat de ple en l’història de Club Atlètic Manresa, al donar a aquesta entitat el primer triomf de la seva ja llarga història d’un seu atleta en una prova absoluta de cros del calendari nacional. De ben segur que, aquesta ha estat la primera de les moltes alegries que PEPE RIOS donarà a la familia atlètica manresana en aquesta temporada que tot just acabar de neixer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.