DUATLÓ DE MUNTANYA: Joan Freixa i Mercè Tusell s\’imposen en Vallfogona

0
255

El Club Triatló Sant Joan de les Abadesses va organitzar el passat 9 de novembre la sisena edició del Duatló de muntanya de Vallfogona de Ripollès, inaugurant la temporada 2008 – 2009, sent la competició puntuable tant per al circuit català com per al Massi Duathlon Challenge XC. Joan Freixa (Inverse Triatló Vilanova) va ser el més ràpid en el primer segment a peu, sent superat per Francesc Freixer (C.N. Vic ETB) que es va posar al capdavant de carrera en l\’exigent segment ciclista, però una burxada li va fer perdre les opcions als primers llocs, passant Freixa de nou a la primera posició per a guanyar la prova amb un registre de 1 h 33 min 35 s. Oriol Colomé (ind.) i Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) van finalitzar en segona i tercera posicions, respectivament. | Judit Casas (C.N. Reus Ploms) es va situar en primera posició en el primer segment, sent superada per Mercè Tusell (ind.) i per Mireia Santesmases (C.N. Reus Ploms) en el segment de BTT, en el qual Tusell va demostrar que és la seva especialitat per a aconseguir la victòria amb un registre final de 2 h 4 min 24 s. Santesmases va finalitzar en segona posició per davant de Cases, i amb la classificació de Beth Serrano van aconseguir la primera posició conjunta per al Club Natació Reus Ploms, guanyant també la classificació l\’equip masculí amb Eduard Barceló, Marc Casals i Jaume Soler.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.