REVISTA MARATHON DE NOVEMBRE

0
465

Aquest mes comencem amb la Cursa de les dones a Barcelona: 6.500 participants contra el càncer de mama. Continuem amb el rècord del món: Nou rècord de Gebrselassie; l’etíop va assolir-lo a la Marató de Berlín. I per a acabar els gran reportatges tenim: Espectacular final de les Gore-Tex Series a la Torre de Collserola i a més a més: Marató i Mitja al Parc de Collserola. Comentaris de proves a Casa Nostra. 100 Km en Pista de Terrassa. Calendari de proves de decembre El fons femení també parla africà. Flaixos internacionals d’atletisme. Contraportada: Marató de Barcelona.| Si encara no sou subscriptors i n’esteu interessat podeu demanar la butlleta de subscripció per e-mail a: revistamarathon@yahoo.es (Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.