EL CAMPIÓ HONGARÉS DE 200 METRES LLISOS, GÁBOR PÁSZTOR, IMPORTANT REFORÇ DE L’EQUIP MASCULÍ D’ISS – L’Hospitalet

0
839

Important reforç l’aconseguit els darrers per l’equip masculí d’ISS – L’Hospitalet de cara a la temporada 2008 – 2009.
Es tracta del millor velocista hongarès del moment, Gábor Pastorz, actual Campió Nacional de 200 metres llisos i que té una millor marca personal de 20”94. Gábor Pasztor es troba estudiant a Barcelona i entrena cada dia al “Complex Esportiu L’Hospitalet Nord”, entre les seves actuacions més destacades es troben dos títols de Campió d’Hongria de 200 metres llisos (2007 i 2008) i un sots – campionat (2006) a més a més ha estat el representant del seu país a la Copa d’Europa disputada al més de juny a Istanbul (Turquia). Altres registres personals són 10”59 als 100 metres llisos i 49”02 als 400 metres llisos.| Segons els tècnics l’atleta d’ISS – L’Hospitalet és una les màximes promeses de la velocitat europea i el seu objectiu és entrar a la final dels 200 metres dels Campionats d’Europa que es disputaran al 2010 a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.