EL CAMPIÓ HONGARÉS DE 200 METRES LLISOS, GÁBOR PÁSZTOR, IMPORTANT REFORÇ DE L’EQUIP MASCULÍ D’ISS – L’Hospitalet

0
747

Important reforç l’aconseguit els darrers per l’equip masculí d’ISS – L’Hospitalet de cara a la temporada 2008 – 2009.
Es tracta del millor velocista hongarès del moment, Gábor Pastorz, actual Campió Nacional de 200 metres llisos i que té una millor marca personal de 20”94. Gábor Pasztor es troba estudiant a Barcelona i entrena cada dia al “Complex Esportiu L’Hospitalet Nord”, entre les seves actuacions més destacades es troben dos títols de Campió d’Hongria de 200 metres llisos (2007 i 2008) i un sots – campionat (2006) a més a més ha estat el representant del seu país a la Copa d’Europa disputada al més de juny a Istanbul (Turquia). Altres registres personals són 10”59 als 100 metres llisos i 49”02 als 400 metres llisos.| Segons els tècnics l’atleta d’ISS – L’Hospitalet és una les màximes promeses de la velocitat europea i el seu objectiu és entrar a la final dels 200 metres dels Campionats d’Europa que es disputaran al 2010 a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.