Dues curses a Barcelona el 16 de novembre a la mateixa linia de Metro

0
518

La vitalitat de les curses a peu a tot Catalunya, especialment a Barcelona no pateix la crisi. A la cursa de Sants del darrer diumenge i fins la Jean Bouin del 30 de novembre es celebraran el 16 de novembre dues curses molt properes amb sortida i arribada al costat d’estacions de metro de la Linia I, Sagrera i Clot, només separades per l’estació de Navas. La de la Sagrera farà 31 edicions i la de Clot, 29 edicions. Totes aquestes curses neixen amb la democràcia i ara tenen una empenta molt important amb la massiva quantitat de corredors habituals que es veuen corrent pels diferents indrets de la ciutat. La cursa de la Sagrera sobre 5 Km es gratuïta pels propietaris de xips grocs i la cursa del Clot sobre 10k forma part de la Lliga ChampionChip que inclou les 80 curses de més prestigi de Catalunya. Totes dues el 16 de novembre a Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.