COMENÇA LA CAMPANYA DE CAPTACIÓ DE VOLUNTARIS DE BARCELONA 2010

0
567

Avui arrenca la campanya de captació de voluntaris del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. Tots els interessats, majors de 18 anys, poden trobar la informació precisa i formalitzar la seva inscripció mitjançant la pàgina web de l’esdeveniment (www.bcn2010.org) o bé trucant al telèfon d’informació local de Barcelona 010. Per a tots aquells que ho facin des de fora de l’àrea metropolitana de Barcelona també hi serà disponible el següent número d’informació: 34 807 117700. Reclams a les marquesines d’autobús, banderoles (400 en total a tota Barcelona en diferents onades que s’allargaran fins a finals del mes de gener de 2009), pòsters, anuncis en diaris, cunyes radiofòniques i la presència de la mascota Barni a nombroses activitats atlètiques estimularan durant les properes setmanes la incorporació de tots aquells aspirants que vulguin participar dins del campionat.| Des d’avui la V de victòria, com s’aprecia a les imatges, és també la V dels voluntaris de Barcelona 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.