COMENÇA LA CAMPANYA DE CAPTACIÓ DE VOLUNTARIS DE BARCELONA 2010

0
366

Avui arrenca la campanya de captació de voluntaris del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. Tots els interessats, majors de 18 anys, poden trobar la informació precisa i formalitzar la seva inscripció mitjançant la pàgina web de l’esdeveniment (www.bcn2010.org) o bé trucant al telèfon d’informació local de Barcelona 010. Per a tots aquells que ho facin des de fora de l’àrea metropolitana de Barcelona també hi serà disponible el següent número d’informació: 34 807 117700. Reclams a les marquesines d’autobús, banderoles (400 en total a tota Barcelona en diferents onades que s’allargaran fins a finals del mes de gener de 2009), pòsters, anuncis en diaris, cunyes radiofòniques i la presència de la mascota Barni a nombroses activitats atlètiques estimularan durant les properes setmanes la incorporació de tots aquells aspirants que vulguin participar dins del campionat.| Des d’avui la V de victòria, com s’aprecia a les imatges, és també la V dels voluntaris de Barcelona 2010.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.