Aquest diumenge, corre la MITJA MARATÓ DE SALOU.

0
554

Encara et pots apuntar, Ja hi han més de 400 inscrits i es tancaran inscripcions a 600 participants. Ja está tot a punt perquè gaudiu d’allò més. La Sortida de la Mitja Marató serà a les 10h00 devant del Poliesportiu Municipal de Salou i tot seguit es donarà la sortida de la MiniCursa. A part de la música en directe Batucada durant la cursa, a l’arribada es gaudirà de una pasta-party, de la Piscina climatitzada, i del sorteig de productes de la botiga RunnersWorld de Tarragona. Les inscripcions online a través de atletisme.com i presencialment a les botigues Runners World de Barcelona i Tarragona i a la piscina municipal de Salou.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.