Aquest diumenge, corre la MITJA MARATÓ DE SALOU.

0
369

Encara et pots apuntar, Ja hi han més de 400 inscrits i es tancaran inscripcions a 600 participants. Ja está tot a punt perquè gaudiu d’allò més. La Sortida de la Mitja Marató serà a les 10h00 devant del Poliesportiu Municipal de Salou i tot seguit es donarà la sortida de la MiniCursa. A part de la música en directe Batucada durant la cursa, a l’arribada es gaudirà de una pasta-party, de la Piscina climatitzada, i del sorteig de productes de la botiga RunnersWorld de Tarragona. Les inscripcions online a través de atletisme.com i presencialment a les botigues Runners World de Barcelona i Tarragona i a la piscina municipal de Salou.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.