L\’ajuntament de Tarragona patrocina a l\’atleta olímpica Natalia Rodríguez

0
261

Esport Català.
L\’ajuntament de Tarragona patrocinarà amb 40.000 euros l\’atleta olímpica Natalia Rodríguez, sisena en els 400 metres lliure en els passats Jocs Olímpics de Pequín. El regidor d\’Esports, José Cosano, el delegat del departament d\’atletisme del Club Gimnàstic, Sebastià Gilart, i l\’atleta han presentat avui el projecte de patrocini que signaran aviat les tres parts. A canvi de l\’aportació econòmica de 40.000 euros, Rodríguez, a més de les seves obligacions com atleta, donarà suport diferents projectes a la ciutat. El regidor d\’Esports ha comentat que aquest projecte \”neix seguint la filosofia de l\’alcalde (Josep Fèlix Ballesteros) d\’expandir la imatge de la ciutat a l\’exterior i aquesta atleta és una aposta clara\”. De la seva banda, la migfondista ha expressat la seva satisfacció per tornar al Nàstic, club on va començar als onze anys i ha assenyalat que els seus reptes esportius per aquest any són el Campionat d\’Europa, que se celebrarà al març a Torí (Itàlia) i el Campionat del Món, a Berlín (Alemanya) el mes d\’agost.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.