GRAN ÈXIT D’ISS – L’Hospitalet.

0
2574

SISENA ENTITAT ESPANYOLA SEGONS LA REAL FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE ATLETISMO.
La temporada 2007 – 2008 ja es pot considerar la més completa de la història per ISS – L’Hospitalet.
La Real Federación Española de Atletismo ha fet oficial una de les classificacions més valorades per les entitats atlètiques, la classificació per finalistes als diferents Campionats disputats al llarg de la temporada ja sigui a l’aire lliure, en pista coberta, en ruta, marxa o cros. S’atorguen 8 punts al primer classificat a cada Campionat d’Espanya, 7 al segon, 6 al tercer fins 1 al vuitè a cada Campionat d’Espanya disputat des de la categoria cadet fins l’absoluta. Dons bé ISS – L’Hospitalet s’ha classificat a la sisena posició final amb 312 punts.| El més important de tot és que fins a 318 equips han assolit punts en aquesta classificació dominada pel Playas de Castellón, seguit del València Terra i Mar, el F. C. Barcelona, el Puerto Alicante OHL i l’A. A. Catalunya. Cal destacar que l’A. A. Catalunya i ISS – L’Hospitalet són les dues entitats amb el menor pressupost de les classificades entre les quinze millors entitats espanyoles basant els seus èxits en una tasca de formació del planter.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.