Actualitat del CLUB ATLÈTIC BLANC I BLAU

0
599

L\’Atletisme blanc-i-blau seguirá representant als seus colors \”blanc-i-blaus\” a totes les competicions de cros, pista i ruta, amb el CLUB ATLÈTIC BLANC I BLAU, començant la nova temporada 2008/2009. L\’atletisme arranca molt precàriament però amb molta ilusió per tirar endavant aquesta secció històrica i de seguir aconseguint títols per els nostres aficionats i aficionades espanyolistes. Aquesta vegada no lliurant l\’escut de l\’Espanyol, però seguirán, amb als colors blanc i blaus i amb el seu sentiment . Al incansable i lluitador Tomàs Barris s\’ha proposat seguir endavant \”començarem amb un equip de nois, que en representaran a les principals proves ruta i de cros del país, i un equip d\’atletes Juvenils i seguirem treballant la base de l\’Escola\” | S\’ha fitxat atletes com Mohamed Benmarka, Jaume Leiva, Víctor Gonzalo, Enrique Luque i Juan Manuel Alvarez per estar representats a les principals curses de ruta i de cros del país. Atletes de pista com Pere Franquet i Alejandro Fernandez. I un equip d\’atletes Juvenils com Ilyas Haik, Xavi Juanes, Balal Ali i Roger Gonzalez que participaran amb proves de cros i Pista. Seguirem a l\’Esports per discapacitats amb atletes olímpics com Rafael Botello i Jordi Madera.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.