Actualitat del CLUB ATLÈTIC BLANC I BLAU

0
387

L\’Atletisme blanc-i-blau seguirá representant als seus colors \”blanc-i-blaus\” a totes les competicions de cros, pista i ruta, amb el CLUB ATLÈTIC BLANC I BLAU, començant la nova temporada 2008/2009. L\’atletisme arranca molt precàriament però amb molta ilusió per tirar endavant aquesta secció històrica i de seguir aconseguint títols per els nostres aficionats i aficionades espanyolistes. Aquesta vegada no lliurant l\’escut de l\’Espanyol, però seguirán, amb als colors blanc i blaus i amb el seu sentiment . Al incansable i lluitador Tomàs Barris s\’ha proposat seguir endavant \”començarem amb un equip de nois, que en representaran a les principals proves ruta i de cros del país, i un equip d\’atletes Juvenils i seguirem treballant la base de l\’Escola\” | S\’ha fitxat atletes com Mohamed Benmarka, Jaume Leiva, Víctor Gonzalo, Enrique Luque i Juan Manuel Alvarez per estar representats a les principals curses de ruta i de cros del país. Atletes de pista com Pere Franquet i Alejandro Fernandez. I un equip d\’atletes Juvenils com Ilyas Haik, Xavi Juanes, Balal Ali i Roger Gonzalez que participaran amb proves de cros i Pista. Seguirem a l\’Esports per discapacitats amb atletes olímpics com Rafael Botello i Jordi Madera.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.