Es necessiten corredors/ es per formar equip a les 24 hores

0
510

Prova: 24 hores. x relleus d´una hora cada corredor/a Dies: 20 ( dissabte ) i 21 ( diumenge) desembre 2008 Horari: Inici a les 12 h. dissabte.Finalització : 12 h. del diumenge Lloc: Pistes de Can Dragó- Barcelona ( La prova és fa corrent sempre pel tartan de la pista) Non de l´equip: RESERVOIR DOGS (SBD) Composició de l´equip . 24 diferents corredors i/o corredores CONDICIONS PER FORMAR PART DE L´EQUIP : Tenir + de 45 anys d´edat i a ser possible tenir un temps acreditat de menys de 60 minuts en 10 km. INSCRIPCIÓ: 6 € participant FINALITAT:Col.laborar solidariament amb TV3 en la seva campanya per combatre les malalties mentals. Interessats/ssades: contactar amb Josep Maria Antentas ( 699 000 499 ) e-mail: antentas@gmail.com PD. L´hora del relleu de cada participant, es farà per sorteig. ja que es tracta de córrer 24 hores ( nit, inclosa efectivament)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.