Es necessiten corredors/ es per formar equip a les 24 hores

0
355

Prova: 24 hores. x relleus d´una hora cada corredor/a Dies: 20 ( dissabte ) i 21 ( diumenge) desembre 2008 Horari: Inici a les 12 h. dissabte.Finalització : 12 h. del diumenge Lloc: Pistes de Can Dragó- Barcelona ( La prova és fa corrent sempre pel tartan de la pista) Non de l´equip: RESERVOIR DOGS (SBD) Composició de l´equip . 24 diferents corredors i/o corredores CONDICIONS PER FORMAR PART DE L´EQUIP : Tenir + de 45 anys d´edat i a ser possible tenir un temps acreditat de menys de 60 minuts en 10 km. INSCRIPCIÓ: 6 € participant FINALITAT:Col.laborar solidariament amb TV3 en la seva campanya per combatre les malalties mentals. Interessats/ssades: contactar amb Josep Maria Antentas ( 699 000 499 ) e-mail: antentas@gmail.com PD. L´hora del relleu de cada participant, es farà per sorteig. ja que es tracta de córrer 24 hores ( nit, inclosa efectivament)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.