Pujada i baixada a Guanta 2008

0
460

La Regidoria d’Esports i el Club Atlètic Sentmenat estan preparant la 23a edició de la cursa atlètica Pujada i Baixada a Guanta, prevista per al proper diumenge 2 de novembre. És el nostre desig que aquesta cursa tingui l’habitual bona acceptació per part d’atletes de tot Catalunya, que en una xifra de 1.000 ens visiten en aquesta matinal festiva, sumant els participants a la cursa de Guanta i a les dues infantils que es celebren simultàniament. És una manera de veure recompensat el treball de les entitats organitzadores i de les empreses de suport, començant pels comerços, indústries i entitats bancàries locals amb el seu suport econòmic, continuant pels serveis preventius (Policia Local, Creu Roja, Protecció Civil i Ràdio Aficionats) i acabant amb les empreses de recuperació (Coca-Cola, Damm, Caprabo, Panrico i els massatges d’Antonio Leiva López).| També cal fer esment de la col•laboració especial de la Diputació de Barcelona i de l’empresa Marcet Sport, espònsor oficial de la SAMARRETA TÈCNICA que rebran tots els atletes de la cursa de Guanta. Us esperem el 2 de novembre. Molt agraïts per la vostra confiança

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.