Pujada i baixada a Guanta 2008

0
590

La Regidoria d’Esports i el Club Atlètic Sentmenat estan preparant la 23a edició de la cursa atlètica Pujada i Baixada a Guanta, prevista per al proper diumenge 2 de novembre. És el nostre desig que aquesta cursa tingui l’habitual bona acceptació per part d’atletes de tot Catalunya, que en una xifra de 1.000 ens visiten en aquesta matinal festiva, sumant els participants a la cursa de Guanta i a les dues infantils que es celebren simultàniament. És una manera de veure recompensat el treball de les entitats organitzadores i de les empreses de suport, començant pels comerços, indústries i entitats bancàries locals amb el seu suport econòmic, continuant pels serveis preventius (Policia Local, Creu Roja, Protecció Civil i Ràdio Aficionats) i acabant amb les empreses de recuperació (Coca-Cola, Damm, Caprabo, Panrico i els massatges d’Antonio Leiva López).| També cal fer esment de la col•laboració especial de la Diputació de Barcelona i de l’empresa Marcet Sport, espònsor oficial de la SAMARRETA TÈCNICA que rebran tots els atletes de la cursa de Guanta. Us esperem el 2 de novembre. Molt agraïts per la vostra confiança

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.