COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS

0
349

Aquest cap de setmana comença la temporada catalana de cros 2008-2009 amb la celebració de dos festivals atlètics. Destaca l\’edició número cinquanta-quatre del Cros de Calldetenes, el més antic de quants se celebren a Catalunya. També es disputarà el Cros d\’Olot que aquesta any arriba a la tretzena edició. Les dues competicions se celebraran el proper diumenge 2 de novembre. El calendari català de cros està ple de bones ofertes atlètiques amb més d\’una trentena de crossos distribuïts per tot el territori català.| La temporada té com a culminació, en l\’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs en les diferents categories que se celebrarà el proper 8 de febrer a Canovelles (excepte les categories júnior i veterà que se celebraran a Vic l\’1 de febrer). El Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs se celebrarà a Rubí el 25 de gener. Com sempre els Campionats de Catalunya serveixen també per a confeccionar els atletes i els clubs que participaran en els diferents Campionats d\’Espanya de Cros. A nivell estatal hem de destacar el Campionat d\’Espanya de Cros, que aquesta temporada se celebrarà a Albacete el proper 15 de març. El Campionat d\’Espanya de Cros per Clubs es realitzarà el 8 de març a Càceres, i el Campionat d\’Espanya de Veterans que se celebrarà a Reus el 14 de febrer. A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el 28 de març a Amman (Jordània). Però abans tenim el Campionat d\’Europa de Cros que es realitzarà a Brussel·les (Bèlgica) el 14 de desembre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.