COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS

0
476

Aquest cap de setmana comença la temporada catalana de cros 2008-2009 amb la celebració de dos festivals atlètics. Destaca l\’edició número cinquanta-quatre del Cros de Calldetenes, el més antic de quants se celebren a Catalunya. També es disputarà el Cros d\’Olot que aquesta any arriba a la tretzena edició. Les dues competicions se celebraran el proper diumenge 2 de novembre. El calendari català de cros està ple de bones ofertes atlètiques amb més d\’una trentena de crossos distribuïts per tot el territori català.| La temporada té com a culminació, en l\’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs en les diferents categories que se celebrarà el proper 8 de febrer a Canovelles (excepte les categories júnior i veterà que se celebraran a Vic l\’1 de febrer). El Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs se celebrarà a Rubí el 25 de gener. Com sempre els Campionats de Catalunya serveixen també per a confeccionar els atletes i els clubs que participaran en els diferents Campionats d\’Espanya de Cros. A nivell estatal hem de destacar el Campionat d\’Espanya de Cros, que aquesta temporada se celebrarà a Albacete el proper 15 de març. El Campionat d\’Espanya de Cros per Clubs es realitzarà el 8 de març a Càceres, i el Campionat d\’Espanya de Veterans que se celebrarà a Reus el 14 de febrer. A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el 28 de març a Amman (Jordània). Però abans tenim el Campionat d\’Europa de Cros que es realitzarà a Brussel·les (Bèlgica) el 14 de desembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.