B10, PRESENT A TOTES LES MITGES MARATONS DE BARCELONA

0
407

Barcelona 2010 iniciarà el pròxim diumenge la seva campanya de promoció directa a les curses en ruta. L’organització del campionat es suma al circuit català de mitges maratons que té entre els seus patrocinadors a la Diputació de Barcelona. L’objectiu és el de cridar l’atenció dels milers d’atletes i afeccionats que setmanalment acudeixen a les curses d’aquesta distància que se celebren a Barcelona i als seus voltants.| Les proves pertanyen a la Challenge de Mitges Maratons Diputació de Barcelona que aquesta temporada arriba a la seva tercera edició. La challenge és un conjunt de curses de 21,097 km. Homologades per la Federació Catalana d’Atletisme que es desenvolupen a la província de Barcelona. La cursa inicial del diumenge és la 29ª edició de la Mitja Marató de l’Espirall, a Vilafranca del Penedès. La presència del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 es farà notar a la sortida i l’arribada de les diferents curses, ja que l’esdeveniment desplaçarà a la mascota, Barni, i instal—larà una carpa a la qual s’informarà a tots els assistents dels principals detalls del campionat i es distribuirà material de promoció. També serà possible inscriure’s com a voluntari de B10 a l’oficina mòbil des de la qual atendrà l’organització. El circuit de mitges maratons de la present temporada l’integren les curses més prestigioses amb el següent calendari:
– Mitja Marató de l’Espirall (Vilafranca del Penedès) 2 de novembre 2008
– Mitja Marató de Mataró 7 de desembre 2008
– Mitja Marató Vilanova i la Geltrú 14 de desembre 2008
– Mitja Marató de Sitges 11 de gener 2009
– Mitja Marató de Terrassa 19 de gener 2009
– Mitja Marató de Granollers 1 de febrer 2009
– Mitja Marató de Barcelona 8 de febrer 2009
– Mitja Marató de Gavà 15 de febrer 2009
– Mitja Marató Montornès 29 de març 2009
Les proves d’aquesta distància han aconseguit un gran èxit entre els corredors de fons de tot Catalunya ja que permeten que l’atleta es recuperi molt aviat de l’esforç i pugui enllaçar diverses sense dificultats. La Mitja de Granollers és la més important de totes les disputades. A la darrera edició hi va prendre part i va guanyar el kenyà Samuel Wanjiru, plusmarquista mundial de mitja marató amb una marca de 58.53 i campió olímpic mesos després, a la ciutat de Pekín, a la marató.
La informació de la challenge i de Barcelona 2010 es pot trobar a les pàgines web: www.diba.cat/challengemitgesmaratons i www.bcn2010.org

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.