Ja queda menys per la V Mitja Marató de Salou.

0
305

El 9 de Novembre la gran cita del atletisme és a Salou.
S’estan ultimant els últims preparatius per què els participants gaudiu d’allò més. L’emoció estarà servida amb la participació de dos grans corredors per sota de 1h08, el català Roger Roca i el basc Alberto Ibáñez, que lluitaran per la victoria final, i mantindran un alt nivell de competició. Uns dels atractius del circuit de 21,097 km són el pas per tot el litoral de Salou, la zona de PORT AVENTURA i el pas per la nova zona recentment inaugurada. Està prevista la animació de música en directe durant el recorregut i una pasta party a l’arribada per recuperar forces.| L’Ajuntament de Salou també posa a disposició dels participants la Piscina Municipal Climatitzada per poder relaxarse després de la cursa. Paralelament també es cel·lebrarà la MiniCursa Infantil limitada a 200 participants, i un “ChiquiPark” estarà a disposició dels pares que vulguin correr la cursa i deixar als seus fills controlats. Les inscripcions online es poden fer a través d’aquesta web, i les inscripcions presencials a les botigues Runners World Tarragona, Runners World Barcelona i la Piscina Municipal de Salou. Vols correr? No t’ho perdis i Apunta’t ja!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.