Ja queda menys per la V Mitja Marató de Salou.

0
493

El 9 de Novembre la gran cita del atletisme és a Salou.
S’estan ultimant els últims preparatius per què els participants gaudiu d’allò més. L’emoció estarà servida amb la participació de dos grans corredors per sota de 1h08, el català Roger Roca i el basc Alberto Ibáñez, que lluitaran per la victoria final, i mantindran un alt nivell de competició. Uns dels atractius del circuit de 21,097 km són el pas per tot el litoral de Salou, la zona de PORT AVENTURA i el pas per la nova zona recentment inaugurada. Està prevista la animació de música en directe durant el recorregut i una pasta party a l’arribada per recuperar forces.| L’Ajuntament de Salou també posa a disposició dels participants la Piscina Municipal Climatitzada per poder relaxarse després de la cursa. Paralelament també es cel·lebrarà la MiniCursa Infantil limitada a 200 participants, i un “ChiquiPark” estarà a disposició dels pares que vulguin correr la cursa i deixar als seus fills controlats. Les inscripcions online es poden fer a través d’aquesta web, i les inscripcions presencials a les botigues Runners World Tarragona, Runners World Barcelona i la Piscina Municipal de Salou. Vols correr? No t’ho perdis i Apunta’t ja!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.