Els 10K d\’Andorra i el Tour 2009, un cap de setmana esportiu a Andorra

0
406

El proper 12 de juliol del 2009 es cel•lebraran els tradicionals 10K d\’Andorra, prova de la Lliga ChampionChip 2009 amb un atractiu especial: coincideix amb el Tour de France 2009. El divendres el Tour arriba a Ordino-Arcalís i el dissabte surt d’Andorra per l’Envalira i la organització dels 10K d\’Andorra, en Josep Doval, ja està preparant unes interessants propostes econòmiques pels participants a la cursa que inclou l’estada a hotels de la carretera cap Ordino, per tal que puguin gaudir de l’espectacle que significa el tour de França. Els que s’apuntin podràn fer una cap de setmana esportiu: dijous, tour de frança a Barcelona, dijous tarde viatge cap Andorra, divendres matí, pujada Ordino-Arcalís, dissabte, pujada a l\’\’Envalira i diumenge cursa de 10k. Immillorable. Seguiu atents les ofertes dels hotels al web: www.atletisme.cat/classificacions/andorra/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.