Els 10K d\’Andorra i el Tour 2009, un cap de setmana esportiu a Andorra

0
319

El proper 12 de juliol del 2009 es cel•lebraran els tradicionals 10K d\’Andorra, prova de la Lliga ChampionChip 2009 amb un atractiu especial: coincideix amb el Tour de France 2009. El divendres el Tour arriba a Ordino-Arcalís i el dissabte surt d’Andorra per l’Envalira i la organització dels 10K d\’Andorra, en Josep Doval, ja està preparant unes interessants propostes econòmiques pels participants a la cursa que inclou l’estada a hotels de la carretera cap Ordino, per tal que puguin gaudir de l’espectacle que significa el tour de França. Els que s’apuntin podràn fer una cap de setmana esportiu: dijous, tour de frança a Barcelona, dijous tarde viatge cap Andorra, divendres matí, pujada Ordino-Arcalís, dissabte, pujada a l\’\’Envalira i diumenge cursa de 10k. Immillorable. Seguiu atents les ofertes dels hotels al web: www.atletisme.cat/classificacions/andorra/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.