CAMPIONATS D’ATLETISME DEL VALLÈS

0
485

Tant l’equip masculí com el femení han aconseguit aquest cap de setmana proclamar-se sotscampions del Vallès. Una segona posició molt destacada si tenim en compte que en els Campionats del Vallès hi participen a la competició per equips 8 clubs dels dos Vallès. En ambdues categories els barberencs van ser superats només per la Joventut Atlètica Sabadell, que a més de tenir un equip molt potent va fer valdre també la proximitat amb Barberà per portar tots els seus efectius. Al tercer calaix del podi van pujar en homes el CA Castellar i en dones el CA Granollers. Els dos equips barberencs van completar una molt bona segona jornada que tot i que no els va permetre apropar-se al primer lloc sí que els va allunyar encara més dels perseguidors, i és que la JA Sabadell i la UA Barberà s’han mostrat clarament dominadors de la competició. | En l’apartat individual el botí dels barberencs és també històric. Entre les dues jornades s’han guanyat 22 medalles, 4 d’or, 11 de plata i 7 de bronze. En aquesta segona jornada han destacat les victòries d’Anna Aragonès als 100mll, Javi Garcia als 400mll, amb rècord del club juvenil i rècord de l’estadi inclòs i els segons llocs d’Adrian Prats al martell, Angel Garcia als 400mll, Anna Aragonès a la llargada, Anabel Armenteros al pes i el relleu 4x400mll format per Garcia, Conde, Cardona i Rodríguez i els tercers llocs de Juan Merino al triple salt i el relleu 4x400mll femení format per Aragonés, López, Defez i Morral. Mirant els resultats destaquen a més de les posicions també les marques personals aconseguides per Jonathan Ponce als 10.000mll, amb 35’36’’; Javi Garcia als 400mll, amb 51’’98; Angel Garcia als 400mll, 52’’19; Andrea Morral a l’alçada, 1m30cm; Juan Merino al triple salt amb 12m75cm o Mohamed Kamal que va acabar els 1.500mll en 4’20’’35.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.