POL GUILLEN i MERITXELL CALDUCH GUANYADORS A MANRESA

0
337

POL GUILLEN i MERITXELL CALDUCH, amdbos atletes de FC BARCELONA, han fet bons els pronostics i han estat els merescuts guanyadors d\’aquests \”5ès 10 kms urbans de Manresa\”. POL GUILLEN ha guanyat la prova amb un temps de 30\’00\”, a nomès un segon del record del circuit que ell mateix ostenta des de la darrera edició 2007 (29\’59\”).| GUILLEN ha marcat de nou el ritme de la cursa des de el primer metre, pasant el 5000 15\’15\”, efectuant una segona part de recorregut a un ritme molt exigent que no han pogut aguantar els seus adversaris mes forts en el dia d\’avui, com han estat l\’atleta de CNReus Ploms MARIO MAZANA, que finalment ha estat segon amb uns excel.lents 30\’22\” i el burgalès afincat a Andorra MARCOS SANZA amb 30\’43\”. El primer atleta de l\’entitat manresana ha estat el berguedà RICARD HIERRO en 7ena posició amb 32\’30\”. En l\’apartat femení, CALDUCH ha estat la capdavantera en tot moment, guanyant amb 36\’13\”. A nomès 19 segons ha entrat la segona classificada, l\’atleta del California Sport HASSNA BAHOM amb 36\’32\”. Ha completat podi EVA MONTERO (CA Lloret La Selva) amb 39\’06\”. Rècord de participació, amb 638 atletes inscrits a la prova, dels que 599 han estat finalment classificats. Molt public en tot el recorregut, -l\’organització el fixa en mes d\’un miler de persones- i en concret, en els darrers 2 quilòmetres, que han animat i molt a tots els corredors en el seu darrer esforç en la prova. A nivell estadistic, i que demostra de nou que el circuit homologat de Manresa es rapid han estat els temps aconseguits per tots els corredors: dels 599 arrivats, un 72,62% ha fet menys de 50\’, un 50\’8% ha fet menys de 45\’, un 19,4% ha fet menys de 40\’, i un 3,6% ha fet menys de 35\’. En la \”2na Cursa urbana de Promoció\”, el guanyador final ha estat l\’atleta de CA Manresa MARC VALERO amb 1\’47\” en fer els 700 metres de la prova, que ha tingut una participació de 68 atletes classificats. Excel.lent matinal atlètica la viscuda avui a Manresa. Bona climatologia. Excel.lent nivell de marques. Bona resposta de public. S\’ha viscut la festa que ja s\’assegurava en saber l\’alta participació que hi hauria en la prova manresana.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.