Èxit de participació en la Cursa del Club Natació Sabadell

0
335

La XIII Cursa de 10 quilòmetres del Club Natació Sabadell va ser una altre èxit, tant de participació com d’organització. Una prova que van aconseguir acabar 928 atletes i que un cop més va transcórrer pels carrers més cèntrics de la ciutat. Els dos guanyadors van ser Jordi Comas i Meritxell Calduch, tots dos atletes del FC Barcelona. La competició es va desenvolupar amb unes condicions més que òptimes per a la pràctica de l’atletisme. Una temperatura més que agradable i sense vent. Un cop més, la àmplia presència d’atletes del Club inscrits, en total 110 (15 d’elles fèmines) van donar un color diferent a la cursa.| Gran nivell de corredors En l’apartat merament esportiu cal destacar la victòria de l’atleta del FC Barcelona Jordi Comas amb un gran registre de 30 minuts i 49 segons, en segona posició va acabar Javier Caballero (Monzón) i en tercera posició ho va fer Marcos Sanza (Andorra). Pel què fa a l’apartat femení, el triomf va ser per a l’atleta del Manresa Meritxell Calduch (FC Barcelona), vigent campiona de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta, amb un temps de 36 minuts i 42 segons. En segona posició va entrar la atleta magrebí resident a l’Hospitalet del Llobregat Hasna Bahom (California Sport) i tercera va ser la lleidatana Mireia Sosa (California Sport). Podis locals Pel que fa a la resta de categories, tant masculina com femenina, cal destacar el bon moment dels atletes locals. D’aquesta manera, els trofeus van anar a parar als atletes següents: Categoria juvenil: 3r Jordi Querol (CNS) Júnior: 2n Jordi Yll (CNS) Veterans I: 2n Josep Girvent (CNS) Veterans II: 2n Diego Oiva (CNS) Cal destacar a l’atleta del Club Aquilino Soto, que va ser l’atleta de més edat a participar a la cursa. Classificació del Club Com ve sent tradicional també, a cada cursa del Club es fa una classificació de socis. Al final va quedar d’aquesta manera: Categoria masculina: 1r Miquel Blanchart 2n Oscar Parra 3r Josep Girvent Categoria femenina: 1a Núria Castelló 2a Marga Munné 3a Mabel Díaz

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.