Èxit de participació en la Cursa del Club Natació Sabadell

0
387

La XIII Cursa de 10 quilòmetres del Club Natació Sabadell va ser una altre èxit, tant de participació com d’organització. Una prova que van aconseguir acabar 928 atletes i que un cop més va transcórrer pels carrers més cèntrics de la ciutat. Els dos guanyadors van ser Jordi Comas i Meritxell Calduch, tots dos atletes del FC Barcelona. La competició es va desenvolupar amb unes condicions més que òptimes per a la pràctica de l’atletisme. Una temperatura més que agradable i sense vent. Un cop més, la àmplia presència d’atletes del Club inscrits, en total 110 (15 d’elles fèmines) van donar un color diferent a la cursa.| Gran nivell de corredors En l’apartat merament esportiu cal destacar la victòria de l’atleta del FC Barcelona Jordi Comas amb un gran registre de 30 minuts i 49 segons, en segona posició va acabar Javier Caballero (Monzón) i en tercera posició ho va fer Marcos Sanza (Andorra). Pel què fa a l’apartat femení, el triomf va ser per a l’atleta del Manresa Meritxell Calduch (FC Barcelona), vigent campiona de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta, amb un temps de 36 minuts i 42 segons. En segona posició va entrar la atleta magrebí resident a l’Hospitalet del Llobregat Hasna Bahom (California Sport) i tercera va ser la lleidatana Mireia Sosa (California Sport). Podis locals Pel que fa a la resta de categories, tant masculina com femenina, cal destacar el bon moment dels atletes locals. D’aquesta manera, els trofeus van anar a parar als atletes següents: Categoria juvenil: 3r Jordi Querol (CNS) Júnior: 2n Jordi Yll (CNS) Veterans I: 2n Josep Girvent (CNS) Veterans II: 2n Diego Oiva (CNS) Cal destacar a l’atleta del Club Aquilino Soto, que va ser l’atleta de més edat a participar a la cursa. Classificació del Club Com ve sent tradicional també, a cada cursa del Club es fa una classificació de socis. Al final va quedar d’aquesta manera: Categoria masculina: 1r Miquel Blanchart 2n Oscar Parra 3r Josep Girvent Categoria femenina: 1a Núria Castelló 2a Marga Munné 3a Mabel Díaz

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.