6a CURSA DE MUNTANYA CASTELL DE BURRIAC \’TROFEU PERE ASTURIANO\’ 1r CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS

0
459

El Grup de Muntanya d’Argentona us presenta aquesta sisena edició de la Cursa de Muntanya Castell de Burriac Trofeu Pere Asturiano, 1er CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS. Les cinc edicions anteriors d’aquesta cursa van anar molt bé i van deixar satisfets tant als corredors com a l’entitat organitzadora, que s’ha fet ressò dels suggeriments de millora dels participants i ha anat corregint aquells aspectes que no acabaven de funcionar. Això ens permet esperar que la present edició tindrà el mateix èxit de les precedents i satisfarà plenament a tots els corredors participants.| L’itinerari de la cursa transcorre gairebé en la seva totalitat per l’àrea protegida del Parc de la Serralada Litoral, a la comarca del Maresme, passant pels termes municipals i les poblacions d’Argentona i Cabrera de Mar. El rocar predominant és el granític que ha estat atacat per la dissolució química de l’aigua, disgregant la roca i formant el típic sauló. En alguns llocs, no obstant, el granit és més àcid i ha sofert menys erosió, formant promontoris rocosos que sobresurten del relleu. La característica del paisatge és una conjunció harmoniosa de turons coberts d’un mantell de vegetació, constituït sobretot, per pinedes de pi pinyoner i alzinars mediterranis, com un tapís verd continu, només trencat per alguna que altra urbanització i alguna pedrera. Completen el conjunt arbori una gran col•lecció d’arbusts, herbassars i brolles i un sotabosc curull d’herbes aromàtiques com el romaní i la farigola. Un subsòl abundant en aigües subterrànies fa que hi hagi una gran abundància de fonts, moltes d’elles eixutes, malmeses o formant part del record històric, però moltes d’altres restaurades per gent entusiasta, amb dolls d’aigua fresca i entorns arranjats, complement indispensable, i fins i tot identificador, de la vila d’Argentona i que no poden faltar en l’itinerari de la cursa. Aquest és l’entorn per on correran els participants de la cursa, un regal de natura a tocar de les poblacions industrials i urbanitzades de la comarca. A banda del paisatge, patrimoni natural que ens ve donat, nosaltres hi posarem tot allò que està a les nostres mans per fer d’aquesta cursa un esdeveniment esportiu totalment satisfactori, tant per als corredors i corredores com per a tota l’altra gent que d’una manera o altra hi participa. A tots us desitgem una bona cursa !! CATEGORIES CLASSIFICACIÓ INDIVIDUAL Júnior, per a menors de 18 anys Sènior, per a participants de 18 a 39 anys Veterans, per a participants de 40 a 49 anys Màster, a partir de 50 anys Totes les categories tenen masculí i femení. Aquestes categories no són puntuables per cap classificació de la FEEC CLASSIFICACIÓ PER EQUIPS D\’ENTITATS DE LA FEEC (1er. CAMPIONAT DE CATALUNYA) -Els equips han de ser d\’una mateixa entitat, i els seus components han de tenir, com a mínim, la llicència anual de la FEEC modalitat C. -Els equips han de estar formats com a mínim per 4 corredors i 2 corredores (equips mixtes). -Cada entitat podrà presentar tants equips com vulgui sempre que es comuniqui abans del tancament de les inscripcions la composició de cadascun dels equips a la organització de la cursa (info@gmargentona.com) o el Comité Català de Curses de Muntanya (dirtecnica@feec.cat). -No serà necessari que tots els components d\’un equip entrin junts a l\’arribada. -Per establir l\’equip guanyador absolut del Campionat de Catalunya, sumaran els punts obtinguts pels 4 primers corredors i les 2 primeres corredores de la classificació general. En cas d\’empat, decidirà els punts obtinguts pel 5è. corredor i la 3a. corredora. En cas de seguir l\’empat, és declararà guanyadors a tots els equips empatats. HORARIS La reunió informativa de la cursa es farà el diumenge 23 de novembre a les 8’30h., a la Plaça Nova d’Argentona. El lliurament de dorsals, començarà el mateix dia de la cursa de les 8h a les 8’30h, a la Plaça Nova d’Argentona (punt d’inici de la Cursa). Per retirar el dorsal serà imprescindible presentar el comprovant d’ingrés i la Llicència Federativa (ORIGINAL), o bé contractar la Llicència Temporal a l’organització. Sortida: DONES 9 h. – HOMES 9,30h. Tancament del control de pas C/3 al Turó de Cirers, a les 11:45 h. Tancament d’arribada, a les 13:30 h. El lliurament de premis es farà un cop tots els participants hagin arribat. EN CAS DE PLUJA LA SORTIDA ES FARÀ AL PAVELLÓ MUNICIPAL D’ESPORTS TROFEUS I OBSEQUIS Trofeu “PERE ASTURIANO” i CAMPIONS DE CATALUNYA PER EQUIPS, al primer equip classificat (segons puntuació de la FEEC) Trofeu als tres primers classificats masculins i femenins de la Classificació General. Trofeu al primer classificat masculí i femení de cada categoria. Trofeu al primer classificat masculí i femení de la comarca del Maresme. Trofeu al primer classificat masculí i femení d’Argentona. Samarreta TÈCNICA per a tots els participants. REGLAMENT El reglament que haurà de complir tothom que participi a la cursa és l’establert per la FEEC en aquests tipus de proves (REGLAMENT CIRCUIT CATALÀ DE CURSES DE MUNTANYA i CAMPIONAT DE CATALUNYA PER ENTITATS 2008). L’organització però, també estableix les següents normes per els participants de la prova: 1. -MOLT IMPORTANT! EL TERMINI D\’INSCRIPCIO ÉS TANCARÀ EL DIUMENGE 16 DE NOVEMBRE, O QUAN S\’ARRIBI A UN NOMBRE MÀXIM DE 300 CORREDORS INSCRITS. NO S\’ACEPTARAN INSCRIPCIONS DESPRÉS D\’AQUESTA DATA 2. -Es donarà un temps màxim de 4 hores per fer tot el recorregut. 3. -Els corredors que arribin el control de pas del Turó de Cirers amb més de 2,30 hores, hauran de deixar el dorsal i abandonar la competició. Aquests corredors, si volen continuar corrent, ho faran sota la seva responsabilitat. 4. –És responsabilitat dels participants portar l’equip i material adequat per afrontar aquesta cursa. 5. -Tots els corredors han de saber que estan en perfectes condicions físiques per poder afrontar una prova com aquesta. 6. -Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper del lloc on es produeixi la retirada. 7. -L’itinerari estarà degudament senyalitzat amb cintes de color viu i controlat en els canvis de sentit per personal de l’organització. 8. -Qui no tingui cura o demostri una actitud poc respectuosa envers l’entorn natural on es desenvolupa la cursa podrà ser desqualificat per l’organització. 9. -S’haurà de portar el dorsal a un lloc ben visible amb el risc per qui no ho faci de quedar fora de la classificació. 10. -Els menors d’entre 14 i 17 anys els caldrà portar una autorització dels pares o tutors al moment de recollir el dorsal. 11. -Les infraccions seran penalitzades segons el Reglament de la FEEC. 12. -Les reclamacions es faran segons el Reglament de la FEEC. 13. -L’organització no es fa responsable dels danys causats o patits pels corredors. 14. -Tot allò que no estigui previst en el Reglament, serà resolt per l’organització i d’acord amb el jurat de la prova. 15. -La participació a la cursa suposa l’acceptació d’aquest reglament. SERVEIS • Hi haurà servei de primers auxilis i rescat durant tota la cursa. • Hi haurà servei de la Creu Roja a l’arribada • Hi haurà servei de lavabos i dutxes al Pavelló Municipal d’Esports i a la Piscina Municipal. • Hi haurà servei de guarda-roba. • Hi haurà una zona d’escalfament a la sortida i zona de massatges a l’arribada. • Hi haurà a la sortida un recinte tancat per a la verificació de dorsals sota la supervisió d’un dels àrbitres de la FEEC • Hi haurà un servei d’equips escombra per tal de garantir que no quedi ningú tirat a l’itinerari de la cursa. • Hi haurà un Llibre de Reclamacions i Suggeriments del Circuit Català de Curses de Muntanya. • Hi haurà un jurat de la prova format pel Director de la Cursa, 1 corredor participant de la cursa escollit per sorteig (1 altre de reserva), 1 membre representant de la FEEC i els 2 àrbitres designats per la Cursa. INFORMACIÓ GRUP DE MUNTANYA D’ARGENTONA Carrer Lladó, 8 / Apartat de correus núm. 65 08310 ARGENTONA (El Maresme) web, http://www.gmargentona.com e-mail, info@gmargentona.com ; cr.aina@hotmail.com ORGANITZACIÓ CURSA: Joan Garcia Vihé (629544327 – 666955015) Miquel Banchs (649361105) LLICÈNCIES FEDERATIVES Per prendre-hi part cal tenir la llicència anual apta per la competició (ha de ser la modalitat C, D ó E), expedida per la FEEC (Federació d\’Entitats Excursionistes de Catalunya), la FEDME (Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada) o altres federacions estrangeres adherides a la UIAA (Unió Internacional d\’Associacions d\’Alpinisme) o a la FSA (Federació Internacional d\’Esports d\’alçada). També hi podran prendre part aquells corredors en possessió de la tarja temporal de la FEEC i els federats a les federacions esportives que tinguin reciprocitat amb la FEEC i les seves llicències siguin aptes per a la competició. INSCRIPCIONS EL PERÍODE D\’INSCRIPCIONS SERÀ DEL 1 D\’OCTUBRE AL 16 DE NOVEMBRE DE 2008. PREU DE L\’INSCRIPCIÓ: FEDERATS, 14 € NO FEDERATS, 20 € (aquest preu inclou llicència temporal de la FEEC) LES INSCRIPCIONS NOMÉS ES PODEN FER INTERNET. HI HA DUES MANERES PER OMPLIR I ENVIAR LA INSCRIPCIÓ: 1-PER LA PÀGINA WEB DE LA FEEC, http://www.feec.org/Activitats/compet/inscripcions.php?accio=llistacompet &idcompet=11 2-O PER LA PÀGINA WEB DEL GMA, http://www.gmargentona.com/InscripcioCursa08.php UN COP S\’HAGI OMPLERT I ENVIAT LA INSCRIPCIÓ, TOT SEGUIT I EL MÉS AVIAT POSSIBLE S\’HAURÀ DE FER EL PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ PER TRANSFERENCIA O INGRÉS BANCARI AL COMPTE CORRENT DE LA CAIXA DE PENSIONS \’LA CAIXA\’ 2100-0354-14-0200189933, INDICANT, SOBRETOT, EL NOM I COGNOMS DEL CORREDOR. —M O L T I M P O R T A N T !!!— ES CONSIDERARÀ FORMALITZADA LA INSCRIPCIÓ QUAN S\’HAGI FET EL SEU PAGAMENT. AIXÒ HA DE SER SEMPRE ABANS DEL DIA 16 DE NOVEMBRE DEL 2008.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.