MARATÓ DE BARCELONA: SOM MÉS DE 1.000

0
423

La marató de Barcelona arriba als més de 1.300 inscrits per a la pròxima edició. La Marató guanya participants de forma progressiva i augmenta la seva participació respecte les edicions anteriors, fet que demostra la consolidació de la cursa i aconsegueix implicar la població de la ciutat. Des dels Jocs Olímpics del 1992, Barcelona rememora la cursa que actualment situa a la ciutat comtal en el primer nivell de l’esport europeu. Actualment, la Marató 2009 ha aconseguit més de 200 inscrits respecte l’edició anterior en aquestes mateixes dates, cosa que significa que hem sobrepassat els 1.000 participants. I és que aquesta és la diferència màxima que, en aquests moments, s’ha aconseguit en comparació amb les edicions anteriors.| Vint-i-tres són les nacionalitats que hi participen, fet que plasma la importància d’aquesta trobada que per als corredors representa una fita més en el seu palmarès, o una experiència que val la pena viure. El 82% dels participants són homes davant del 18% de dones que ha augmentat un 4,2% la seva participació. França representa el 24,2% dels inscrits, seguida d’Espanya amb 23,1% i Gran Bretanya amb el 13,8%. Alemanya i Bèlgica tanquen la llista dels cinc països amb més inscrits fins al moment. La xifra creix progressivament i les diferents activitats que envolten l’esdeveniment, ens demostren que any rere any, la ciutadania espera participar en aquesta marató, corrent o animant als corredors vinguts d’arreu del món.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.