A punt de tancar inscripcions per els

0
418

De seguir l\’actual ritme d\’inscripcions, els \”5ès 10 kms urbans de Manresa\” tancaràn inscripcions 48 hores abans del termini fixat. A hores d\’ara, hi han 538 inscrits. Nomès queden 62 dorsals per qui encara decideixi venir a correr aquest proper diumenge a Manresa, del limit de 600 corredors que l\’entitat organitzadora Club Atlètic Manresa havia fixat per aquesta edició. La festa esportiva està assegurada amb aquest rècord de participació de la prova manresana, amb corredors vinguts d\’arreu de Catalunya. POL GUILLEN, que ostenta el record de la prova amb 29\’59\”, encapçala el cartell de bons corredors que es donaràn cita a Manresa: MARIO MAZANA, DAVID MARTINEZ, SERGI RODRIGUEZ, XAVIER LLOBET, RICARD HIERRO, JOAN CAPDEVILA, entre altres, es disputaràn els llocs capdavanters de la cursa. En l\’apartat femení, HASNA BAHOM, guanyadora de la darrera Cursa de la Mercè, amb CARME TORT, ALBA XANDRI, EKHIÑE OTAOLA, i ALBA CORREDERA seràn les atletes que lluitaràn per les posicions de privilegi.| El tret de sortida es donarà a les 10,30 hores d\’aquest proper diumenge 26. Mitja hora abans de la prova absoluta, es celebrarà la \”2na cursa urbana de promoció\” per a joves corredors, nascuts entre els anys 1993 i 2000, que afrontaràn una distància de 700 metres. Per aquesta prova de promoció, les inscripcions (2 euros) es poden cursar per transferencia bancaria al compte asignat a tal efecte de CAIXA MANRESA o be presencials a ESPORTS SAGI de Manresa o a la propia secretaria de l\’entitat manresana fins el proper divendres. Tots els joves atletes rebràn una medalla com a premi al seu esforç.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.