Campionats d’Atletisme del Vallès (Barberà).-

0
1636

Tant l’equip masculí com el femení han obert el Campionat del Vallès amb una més que meritòria segona posició només superats per la Joventut Atlètica Sadabell. De fet, tots dos clubs s’han exhibit com els més forts i la poca diferència de punts existents entre uns i altres encara deixa tot obert en la lluita pel títol de cara a la segona jornada. En l’apartat individual van destacar la victòria del 4x100ml femení (López, Defez, Morral i Miquilena), els segons llocs d’Anabel Armenteros en disc, Juan Merino a la llargada, Ariel Conde als 800ml, Imanol Cardona al pes, Xavi Fontelles als 400m tanques i els tercers de Rafa López als 10.000m marxa, Jonathan Ponce als 5.000ml amb marca personal inclosa (16’56’’30), Ariel Conde als 400m tanques, Javier Garcia als 200mll i el relleu barberenc format per Merino, López, Cardona i Rodríguez als 4x100mll. A més, cal destacar altres marques personals com els 24’’01 d’Angel Garcia als 200ml, els 2’04’’17 de Javi Garcia als 800ml, els 16’36’’35 de Mohamed Kamal que va fer els 5.000mll fora de concurs, els 1m55cm de Toni Valenzuela a l’alçada o els 1m60cm de Zrinhy Misquilena a la perxa. | Amb aquests bons resultats, una gran organització i una més que destacada participació la primera jornada del campionat va resultar tot un èxit. Aquest proper diumenge es disputarà la segona amb la resta de proves del calendari i es coneixerà qui és el club guanyador d’aquesta 45a edició del campionat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.