XXXa Cursa Popular d’Igualada: gran triomf de Víctor Montaner

0
484

Més de 2.300 atletes de totes les categories van participar a la XXXa Cursa Popular d’Igualada, que es va disputar el passat diumenge 19 d’octubre pels principals carrers de la capital de l’Anoia. La victòria a la categoria masculina absoluta va ser per Víctor Montaner (Club Atlètic Igualada), que va demostrar sobre els 5,6 km del recorregut el seu gran estat de forma amb un magnífic triomf. Precisament, aquest atleta migfondista de gran qualitat es va imposar la setmana abans a la II Milla Urbana de Granollers, per davant de l’atleta blaugrana Pol Guillen.| La segona posició a la Cursa d’Igualada la va ocupar un altre atleta del Club Atlètic Igualada, José Antonio Fernández Aguado. A la categoria de Veterans 35-50, Fernández Aguado (1er M-35) va ser el primer. L’autor d’aquesta notícia, Gabriel Abraham Rojas (1er M-40), va ser el segon i 7è de la general absoluta. La primera atleta en categoria femenina absoluta va ser Noemí Moreno (Club Atlètic Igualada), seguida de prop per l’atleta Paquita Pérez. Moreno va demostrar tanmateix trobar-se en un bon moment de forma. Resta dir que va haver una gran assistència a les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet, de tanta importància com la que haver a les categories superiors. La cursa va ser un gran èxit per la seva nombrosa participació, impecable organització i bon tracte cap els atletes i espectadors assistents. Resultats: http://www.ceanoia.cat/activitats_puntuals/cursa_popular/2008/cursaa.pdf.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.