Jordi González Guillem, Life Coach Deportivo, gaudeix la teva vida amb l’esport.

0
2291

La distància que hi ha entre els teus somnis esportius i assolir-los és una data. Jordi Gonzalez, habitual corredor de les curses de la Lliga, ja en porta 14 aquest any, ens explica la seva activitat professional en una vesant esportiva molt interessant. Jordi González Guillem com “Life Coach”, es entrenador personal a través del Coaching Esportiu, escolta, dóna suport, motiva i acompanya a l\’esportista perquè pugui arribar a amb garanties i compromís als seus objectius. En l\’actualitat és Coach Esportiu d\’atletes: d\’elit professionals, d\’alt rendiment, afeccionats i populars, considerat pels seus resultats un dels actuals i destacats Coach. Treballa amb una metodologia pràctica pròpia innovadora el “Coaching de l\’Excel·lència Integral i Esportiva de l\’atleta” que et crida a l\’acció, és el seu creador i divulgador, aconseguint amb els seus atletes els següents resultats:| • Ajudar a l\’atleta a desenvolupar o a començar a desenvolupar les habilitats reals potencials ocultes per a l\’esport de competició o alta competició. • Ajudar a l\’atleta a obtenir recursos positius addicionals. • Equilibri entre la vida esportiva pròpia, la professional, la familiar i la social • Capacitar-lo més encara com persona i esportista alhora. • Motivació individualitzada i desenvolupament personal. • Superar limitacions inicials o hàbits repetitius. • Manejar l\’ansietat davant situacions difícils. • Conrear una actitud positiva per a millorar el rendiment. • Potenciar el diàleg fluid intern propi. • Lideratge mitjançant l\’exemple. • Desenvolupar consciència i responsabilitat. • Crear Disciplina, confiança, proximitat i compromís. • Prevenir i superar situacions de lesions. • Millorar les seves sensacions esportives en competició. • Visió guanyadora i transparent. • Selecció i desenvolupament de talent. • Aconseguir resultats esportius extraordinaris • Tenir cura després de la seva trajectòria en l\’esport de competició activa i les seves activitats posteriors de futur. • Acompanyament i suport total en el terreny de la competició. L\’Atleta és únic amb una forma de pensar i de prendre decisions úniques, amb les seves creences sobre els seus límits del seu món i de les seves capacitats úniques. El Problema a resoldre és que se sap el que cal fer en algunes ocasions, però la dificultat sempre està com fer-lo. www.jordigonzalezcoach.com Info@jordigonzalezcoach.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.