Cursa de 10 km del Club Natació Sabadell

0
589

El proper 19 d’octubre es disputa la XVIII edició dels 10km del Club Natació Sabadell – Califòrnia Sports, unes de les curses més clàssiques del calendari català. En aquesta edició, els participants tindran un obsequi diferent a altres curses, un modern banyador de la marca turbo. Les inscripcions ja estan obertes online o bé presencial en els diferents establiments col·laboradors. Més informació a la web de la cursa del Club. També,com a novetat aquest any i coincidint amb la diada del soci del dia 12 d\’octubre, es farà la 1ª cursa infantil per a nens nascuts entre els anys 2002 i 1995 amb una distància total de 500m. Hi haurà xocolatada per a tots els participants!!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.