Cursa de 10 km del Club Natació Sabadell

0
684

El proper 19 d’octubre es disputa la XVIII edició dels 10km del Club Natació Sabadell – Califòrnia Sports, unes de les curses més clàssiques del calendari català. En aquesta edició, els participants tindran un obsequi diferent a altres curses, un modern banyador de la marca turbo. Les inscripcions ja estan obertes online o bé presencial en els diferents establiments col·laboradors. Més informació a la web de la cursa del Club. També,com a novetat aquest any i coincidint amb la diada del soci del dia 12 d\’octubre, es farà la 1ª cursa infantil per a nens nascuts entre els anys 2002 i 1995 amb una distància total de 500m. Hi haurà xocolatada per a tots els participants!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.