La revista MARATHON compleix 200 números d’edició mensual ininterrompuda

0
2344

La revista Marathon és una publicació dedicada sobretot a l’anomenat ‘atletisme popular’: curses de fons, mitges maratons, curses de muntanya, caminades, marxes, travesses i similars. Va ser fundada a l’any 1982 pel mític Ramon Oliu, introductor de la marató i de les curses de fons a Catalunya i a la resta de l’Estat. Per la direcció de la revista han passat en diverses etapes periodistes esportius de renom com Carlos Martín (actual director de comunicació dels Europeus d’Atletisme de Barcelona 2010), Arcadi Alibés (un dels periodistes esportius més famosos de TV3), Jaume Sagalés (conegut periodista del món radiofònic) i Carlos Galindo (llegendari periodista del diari Sport). Actualment, el director de la publicació és David Rubio, redactor del diari Sport, amb la col•laboració de prestigioses firmes com Alberto Montenegro, Xavier Agustí, Salva Pou, Josep Maria Antentas i una llarga llista de professionals relacionats amb el món de l’atletisme.| Hem d’esmentar també que el nombre d’exemplars editats és encara més gran, ja que la publicació va tenir una primera època amb 81 números editats, a continuació dels quals va començar una segona etapa fins arribar al número 200 amb l’exemplar d’aquest mes d’octubre de 2008. A finals de l’any passat la revista va ser guardonada per l’APPEC amb motiu dels seus 25 anys de vida editorial.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.