Roger Roca a per la Mitja Marató de Salou.

0
471

El 9 de novembre, Roger Roca compta estar present a la línia de sortida de la V edició de la Mitja de Salou. Després de la seva recent victória a la Mitja de Sant Cugat del Vallés, ja ha confirmat la seva intenció de anar a per totes el 9 de Novembre, a Salou. De fet, les inscripcions ja estan ofertes online a través de atletisme.com i presencialment a les botigues Runners World de Barcelona i Tarragona i a la piscina municipal de Salou. Tot está preparat per viure un gran ambient atlétic, amb molts obsequis, sorteig de productes de running, pasta party, música en directe i possibilitat de gaudir de la piscina municipal. A part de la cursa que transcorrerà 21,097 km, també es celebrarà la Mini Cursa que espera rebre a uns 200 nens. La organització posarà un “chiqui-park” vigilat per què els nens podin gaudir-ne i els pares puguin correr la cursa. Més info a Mitja de Salou

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.