Roger Roca a per la Mitja Marató de Salou.

0
339

El 9 de novembre, Roger Roca compta estar present a la línia de sortida de la V edició de la Mitja de Salou. Després de la seva recent victória a la Mitja de Sant Cugat del Vallés, ja ha confirmat la seva intenció de anar a per totes el 9 de Novembre, a Salou. De fet, les inscripcions ja estan ofertes online a través de atletisme.com i presencialment a les botigues Runners World de Barcelona i Tarragona i a la piscina municipal de Salou. Tot está preparat per viure un gran ambient atlétic, amb molts obsequis, sorteig de productes de running, pasta party, música en directe i possibilitat de gaudir de la piscina municipal. A part de la cursa que transcorrerà 21,097 km, també es celebrarà la Mini Cursa que espera rebre a uns 200 nens. La organització posarà un “chiqui-park” vigilat per què els nens podin gaudir-ne i els pares puguin correr la cursa. Més info a Mitja de Salou

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.