Els olímpics Carles Castllejo i Rosa Morató, campions de la 20 edició de la Cursa de Fons a Sant Muç

0
340

Els pronòstics no han fallat i tal com es preveia el Rubines Carles Castllejo i l\’atleta de Navarcles Rosa Morató s\’han adjudicat la 20 edició de la cursa de Fons a Sant Muç, Carles Castillejo, ha fet un temps de 30.53 a la Cursa de 10km i ha tingut com adversari més pròxim a Pol Guillen del FC Barcelona amb un temps de 31.10 i a Xavier Caballero tercer classificat amb 31.55. En Categoria femenina l\’atleta olímpica Rosa Morató tampoc ha tingut oposició i s\’ha imposat fàcilment amb un temps 36.21, seguida de Mireia Sosa 38.00 i Estrella Ribo 39.16 . En total han arribat a meta 923 atletes dels 1.000 inscrits.
Resultats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.