Els olímpics Carles Castllejo i Rosa Morató, campions de la 20 edició de la Cursa de Fons a Sant Muç

0
418

Els pronòstics no han fallat i tal com es preveia el Rubines Carles Castllejo i l\’atleta de Navarcles Rosa Morató s\’han adjudicat la 20 edició de la cursa de Fons a Sant Muç, Carles Castillejo, ha fet un temps de 30.53 a la Cursa de 10km i ha tingut com adversari més pròxim a Pol Guillen del FC Barcelona amb un temps de 31.10 i a Xavier Caballero tercer classificat amb 31.55. En Categoria femenina l\’atleta olímpica Rosa Morató tampoc ha tingut oposició i s\’ha imposat fàcilment amb un temps 36.21, seguida de Mireia Sosa 38.00 i Estrella Ribo 39.16 . En total han arribat a meta 923 atletes dels 1.000 inscrits.
Resultats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.