Barni sedueix tots els assistents a l\’acte de lliurament de premis del seu concurs

0
499

Divendres passat, a l\’estadi Olímpic de Barcelona es va donar lliurament dels 25 afortunats a la votació popular de la mascota del campionat europeu d\’atletisme al 2010. Un dels premiats amb material esportiu, entrades a diferents parcs temàtics i museus, va ser en Jordi Mañosa de Sabadell, atleta del Club Natació Sabadell. Aquest acte és un dels primers que fa l\’organització per promulgar la qual és l\’inici d\’uns campionats d\’atletisme molt importants. Al acabar els pares i els premiats van estar convidats a un aperitiu, acompanyada de la coordinadora general de B10 Mònica Barra. La celebració ha servit per destacar la importància que va tenir la consulta pública sobre la mascota, ja que van ser els aficionats que van intervenir en la votación, qui finalment van triar a Barni per representar els interessos de Barcelona 2010./ Tota la informació i fotos a www.bcn2010.org

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.