CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

0
556

Roger Roca i Mireia Sosa, Campions
Aquest diumenge 5 d\’octubre, s\’ha celebrat la dissetena edició del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, en el marc de la XXV Mitja Marató de Sant Cugat del Vallès. Roger Roca (Rayet G) i Mireia Sosa (Califòrnia S) s\’han proclamat campions autonòmics d\’aquesta especialitat en ruta. Roger Roca ha vençut amb un temps de 1h08\’42”, seguit d\’Adrià García (FCB) amb 1h10\’38” i Benito Ojeda (Diadora DC) amb 1h11\’50”. Per a Roger Roca aquest és el cinquè títol autonòmic d\’aquesta distància, després dels aconseguits els anys 2.002, 03, 04 i 2.006. Per a Mireia Sosa, aquest és el primer títol i ha marcat un temps de 1h25\’31”, seguida d\’Estrella Ribó (Califòrnia S) amb 1h25\’42”, i Meritxell Bonet (C Isabel II) 1h26\’19”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.