52 curses de la Lliga i Benito Ojeda es posa primer

0
445

Benito Ojeda que ha fet molts punts aquest cap de setmana adelanta a Antonio Sevillano, que ha estat molts mesos al capdavant de la classificació. En dones Carme Ballesteros segueix dominant, però Estrella Ribó està a només 25 punt. Tot està per decidir.
Ja podeu llegir un nou article de la Dra. Yolanda Puentes: la próstata un problema comú de molts corredors veterans. Lectura molt recomanada.
Col·laboradors Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Running Vallés (Sant Cugat), L\’Aire (Granollers), California Sports (Sabadell), J\’arribu (Cornellà), Esports kñera (Terrassa), BASE Castelló Esports (Viladecans) i a la ciutat de Barcelona: Esports Domingo Catalán, Bikila, Ginés Sports, Runnersworld, esportíssim.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.