Núria Padrisa guanya la Copa d\’Espanya

0
348

Brillant final de temporada de la Núria, amb el quart lloc aconseguit aquest cap de setmana a l\’Home de ferro d\’Eivissa ha guanyat la Copa d\’Espanya de triatló Llarga distància que consistia en els tres millors resultats d\’entre 5 proves (Arinaga, Elx, Vitoria, Sanabria i Eivissa). Diumenge es va disputar l\’última prova a Eivissa en la que feien 4000 metres de natació a la platja de Es Canar (Sta. Eulària), 130 kms de bicicleta i 30 kms corrent. La Núria fou la quarta en la línea de meta darrera Sofie Goos (Bèlgica), Sonja Jaarsveld (Hollanda) i Eva Novakova (CNReus Ploms), amb 7h 06\’, i això li va permetre avatatjar a Immaculada Pereiro en la Copa d\’Espanya i guanyar-la.| És un dels millors resultats aconseguits per la Núria després del subcampionat d\’Espanya de llarga distància el maig passat. Aquests resultats també els ha d\’agrair a la botiga de bicicletes Fa-sol, la botiga d\’esports Esportíssim, a Gràfiques Moià, a l\’entrenador Jordi Calduch i a tots els companys que comparteixen entrenaments amb ella. Ara toca un merescut descans i començar a plantejar la temporada vinent per a poder millorar.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.