Núria Padrisa guanya la Copa d\’Espanya

0
472

Brillant final de temporada de la Núria, amb el quart lloc aconseguit aquest cap de setmana a l\’Home de ferro d\’Eivissa ha guanyat la Copa d\’Espanya de triatló Llarga distància que consistia en els tres millors resultats d\’entre 5 proves (Arinaga, Elx, Vitoria, Sanabria i Eivissa). Diumenge es va disputar l\’última prova a Eivissa en la que feien 4000 metres de natació a la platja de Es Canar (Sta. Eulària), 130 kms de bicicleta i 30 kms corrent. La Núria fou la quarta en la línea de meta darrera Sofie Goos (Bèlgica), Sonja Jaarsveld (Hollanda) i Eva Novakova (CNReus Ploms), amb 7h 06\’, i això li va permetre avatatjar a Immaculada Pereiro en la Copa d\’Espanya i guanyar-la.| És un dels millors resultats aconseguits per la Núria després del subcampionat d\’Espanya de llarga distància el maig passat. Aquests resultats també els ha d\’agrair a la botiga de bicicletes Fa-sol, la botiga d\’esports Esportíssim, a Gràfiques Moià, a l\’entrenador Jordi Calduch i a tots els companys que comparteixen entrenaments amb ella. Ara toca un merescut descans i començar a plantejar la temporada vinent per a poder millorar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.