I Torneig quadrangular d’atletisme (Vinaròs).

0
1219

La UA Barberà es va imposar en categoria masculina i va ser segon en la femenina segellant una gran actuació a terres valencianes. En una competició marcada pel bon ambient, la complicitat entre els clubs participants i l’esperit d’equip, els barberencs van tornar a posar de manifest sobre el tartà de les funcionals i atractives pistes d’atletisme de Vinaròs bona part del seu potencial atlètic. En categoria masculina els barberencs van passar per sobre dels seus rivals havent guanyat la competició fins i tot abans de disputar-se la prova de relleus. Les victòries individuals de Xavi Fontelles en 400mt, Dani Rodríguez a la perxa, Juan Merino en 100mll, Miguel A. López a la llargada, el relleu 4x100ml format per Merino, López, Cardona i Rodríguez i la bona actuació d’altres representants de l’equip com Miguel A. López als 100ml, Jonatan Ponce als 3000ml, Guillermo López i Javi Garcia als 800mll, o fora de concurs, com Mohamed Kamal als 3.000ml o Santi Sempere a la llargada van deixar un gran sabor de boca cara als propers compromisos. En la categoria femenina, tot i comptar amb algunes baixes importants, les joves representants de la UA Barberà van lluitar fins a la darrera prova amb l’equip amfitrió, el CE Vinaròs que finalment guanyaria l’encontre.| En l’apartat individual cal destacar les victòries d’Eva López als 100mll, Sheila Dobón a l’alçada, Anabel Armenteros al pes, Ester Diaz a la javelina i altres actuacions com les de Zrini Misquilena a la javelina i els 400mll o el relleu 4x100mll així com l’actuació global de totes les atletes que van demostrar que enguany tornen a ser un veritable equip. L’experiència d’aquest primer quadrangular va resultar del tot satisfactòria pels barberencs i per la resta de clubs participants que a més d’una bona competició atlètica també van poder compartir sopar i bons desitjos per la propera temporada.
Fotos: Fotos.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.