I Torneig quadrangular d’atletisme (Vinaròs).

0
1723

La UA Barberà es va imposar en categoria masculina i va ser segon en la femenina segellant una gran actuació a terres valencianes. En una competició marcada pel bon ambient, la complicitat entre els clubs participants i l’esperit d’equip, els barberencs van tornar a posar de manifest sobre el tartà de les funcionals i atractives pistes d’atletisme de Vinaròs bona part del seu potencial atlètic. En categoria masculina els barberencs van passar per sobre dels seus rivals havent guanyat la competició fins i tot abans de disputar-se la prova de relleus. Les victòries individuals de Xavi Fontelles en 400mt, Dani Rodríguez a la perxa, Juan Merino en 100mll, Miguel A. López a la llargada, el relleu 4x100ml format per Merino, López, Cardona i Rodríguez i la bona actuació d’altres representants de l’equip com Miguel A. López als 100ml, Jonatan Ponce als 3000ml, Guillermo López i Javi Garcia als 800mll, o fora de concurs, com Mohamed Kamal als 3.000ml o Santi Sempere a la llargada van deixar un gran sabor de boca cara als propers compromisos. En la categoria femenina, tot i comptar amb algunes baixes importants, les joves representants de la UA Barberà van lluitar fins a la darrera prova amb l’equip amfitrió, el CE Vinaròs que finalment guanyaria l’encontre.| En l’apartat individual cal destacar les victòries d’Eva López als 100mll, Sheila Dobón a l’alçada, Anabel Armenteros al pes, Ester Diaz a la javelina i altres actuacions com les de Zrini Misquilena a la javelina i els 400mll o el relleu 4x100mll així com l’actuació global de totes les atletes que van demostrar que enguany tornen a ser un veritable equip. L’experiència d’aquest primer quadrangular va resultar del tot satisfactòria pels barberencs i per la resta de clubs participants que a més d’una bona competició atlètica també van poder compartir sopar i bons desitjos per la propera temporada.
Fotos: Fotos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.