25ena mitja marató de Sant Cugat

0
420

Amb 1223 corredors arribats, la mitja marató de Sant Cugat cel.lebra les noces d´argent amb un gran èxit organitzatiu. Roger Roca, nou campió de Catalunya Amb un crono de 1.08.42, Roger Roca ha demostrat a Sant Cugat el per què és un dels millors fondistes del nostre pais. En dones, Mireia Sosa, amb 1.25.30 ha estat la primera en creuar la meta. El dia ha estat esplèndid i la mitja ha registrat la millor participació dels últims anys, amb un circuit consolidat i atractiu. Finalment, 1223 corredors han finalitzat la cursa.
RESULTATS OFICIALS.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.