CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

0
356

El proper diumenge 5 d\’octubre, se celebrarà la dissetena edició del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, en el marc de la XXV Mitja Marató de Sant Cugat del Vallès. Amb l\’organització a càrrec del Club Muntanyenc Sant Cugat, el Club Natació Sant Cugat i l\’Ajuntament de la ciutat, la sortida es donarà a partir de les 10\’00 hores a la Plaça dels Quatre Cantons. Els guanyadors de l\’edició de 2.007, i actuals campions catalans d\’aquesta modalitat, són José Maria Granadero i Vinyet Nogueró, que van aconseguir el títol la temporada passada a Igualada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.