20 edició de la Cursa de Fons a Sant Muç

0
520

Aquest migdia al saló de plens del ajuntament de Rubí s\’ha celebrat la presentació de la 20 edició de la Cursa de Fons a Sant Muç, a la roda de premsa davant dels mitjans de comunicació locals van assistir els atletes olímpics Carles Castillejo y Rosa Morató per part del l\’ajuntament de Rubí el regidor d’esport José Antoni Serra, també ha assitit el vicepresident de la federació Catalana d’Atletisme Josep Mª Antentas i el president de la entitat organitzadora José Pérez.| Tant Castillejo com Morató van demostrar estar molt il·lusionats en participar en aquesta edició per la importància del vintè aniversari, el regidor d’esports va valorar molt positivament el treball de la entitat organitzadora la Unió Atlètica Rubí, i part de la UAR José Pérez va insistir en las millores organitzatives de la cursa d’aquesta edició, especialment, la nova ubicació de la sortida i arribada, a la rambla dels Ferrocarril que reunirà tots els elements perquè no li falti res al corredor en aquesta edició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.