El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Triatló reuneix a 2.600 participants

0
448

El Delegat d’Esports, Pere Alcober, assistirà en aquesta competició, que enguany celebra la primera edició com a prova de l’European Citiies-Tri Series, el principal circuit europeu de triatló Aquest diumenge 5 d’octubre tindrà lloc la 20ª edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Triatló, que enguany s’estrena com a prova de l’European Cities-Tri Series, el principal circuit europeu de triatló. La competició reunirà a 2.600 esportistes nacional i internacionals, una xifra important de participació que convertirà la prova en la més popular de tot l’Estat espanyol. El delegat d’Esports, Pere Alcober, assistirà a la competició, acompanyat del gerent de l’Institut Barcelona Esports, Sergi Pujalte. La sortida de totes les proves (en les diverses categories: esprint, olímpica, superesprint, i Tri-corporate) tindrà lloc al Complex Esportiu Municipal La Mar Bella (Av. Litoral, 86-96) a partir de les 8 del matí. Entre els inscrits cal destacar la participació d’Iván Raña, Pilar Hidalgo, Xavi Llibet, Francesc Godoy, Albert Parreño, i l’equip de relleus de Marcel Zmora i Josef Ajram, entre d’altres. | La prova es desenvoluparà en un circuit urbà que resseguirà el front marítim de la ciutat, i que passarà per espais emblemàtics com l’Arc de Triomf, Pla de Palau, o les Torres Mapfre. En el marc del Trofeu tindrà lloc una fira especialitzada en el món del triatló, amb més de 30 expositors, que estarà obert al públic el dissabte 4 d’octubre de 10 a 20 hores, i el diumenge 5 d’octubre de 9.30 a 14 hores. L’esdeveniment també comptarà amb el projecte ‘Triatló solidari’, que recaptarà fons a través de la Fundació Real Dreams que seran destinats a diverses causes socials. FITXA TÈCNICA Dia: Diumenge 5 d’octubre Lloc: Complex Esportiu Municipal de La Mar Bella (Av. Litoral, 86-96) Horaris de les sortides: CATEGORIA HORA DE SORTIDA Distancia Olímpica, sortida 1 08:00 hores Distancia Olímpica, sortida 2 08:35 hores Distancia Olímpica, sortida 3 09:10 hores Distancia Olímpica, sortida 4 09:45 hores Distancia Olímpica (Relleus) 09:45 hores Distancia Sprint, sortida 1 11:00 hores Distancia Sprint, sortida 2 11:30 hores Distancia Sprint, sortida3 11:30 hores Distancia Super Sprint 12:00 hores ALTERACIONS DEL TRÀNSIT AMB MOTIU DE LA TRIATLÓ DE BARCELONA L’Ajuntament de Barcelona comunica El diumenge 5 d’octubre quedaran afectats, entre les 8 i les 14 hores, diferents punts clau de la ciutat, com les àrees de la Torre Agbar, de Diagonal Mar, el Parc de la Ciutadella, l’Arc de Triomf, Pla de Palau i les Torres Mapfre. El recorregut de la triatló afectarà els següents carrers: SORTIDA (poliesportiu Mar Bella) – av. Litoral – c. Selva de Mar – av. Litoral – c. Llacuna (calçada Besòs) – pg. Calvell (calçada mar) – pg. García Faria – c. Selva de Mar – accés 24 de la B-10 sentit Llobregat – av. Diagonal – c..Josep Pla – av. Diagonal – Badajoz (costat Llobregat) – Badajoz (costat Besòs) – av. Diagonal – c. Selva de Mar – pg. Taulat (calçada mar, en sentit contrari) – c. Provençals (en sentit contrari) – pg. García Faria – pg. Calvell (calçada muntanya) – c. Carmen Amaya (calçada muntanya) – c. Bisbe Climent – c. Carmen Amaya (calçada mar) – Llacuna (calçada Llobregat) – c. Salvador Espriu – c. Frederic Monpou– av. Icària (calçada muntanya) – pg. Circumval·lació (calçada muntanya) – pg. Picasso – pg.Pujades (calçada mar) – pg. Lluís Companys (calçada Besòs, costat Besòs) – gir a l’Arc de Triomf – pg. Lluís Companys (calçada Besòs, costat Llobregat, en sentit contrari) – pg. Pujades (calçada muntanya) – pg. Picasso – av. Marquès de l’Argentera (calçada muntanya, deixant lliure pels vehicles un carril de Comerç a Pla de Palau) – gir a Pla de Palau (abans de la placeta central) – c. Marquès de l’Argentera (calçada mar, deixant lliure el carril més proper a l’Estació de França) – pg. Circumval·lació (calçada mar) – av. Icària (calçada mar) – c. Arquitecte Sert – c. Salvador Espriu (en sentit contrari)– c. Jaume Vicens Vives – av. Litoral – ARRIBADA (poliesportiu Mar Bella). Es recomana als veïns del districte de Sant Martí accedir al carrer Marina pels següents carrers: c. Almogàvers, c. Ramon Turró i c. Pujades. Per accedir a les platges cal utilitzar preferentment el servei de Metro i concretament les estacions de Vila Olímpica i Barceloneta, ambdues de la línia 4 (groga). El dipòsit de vehicles ubicat a l’avinguda del Litoral, romandrà tancat des de les 7.45 hores fins les 14 hores

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.