CROS DEL TRES TURONS (BARCELONA)

0
559

El 28 de setembre de 2008 ha tingut lloc el segon Cros dels Tres Turons, en realitat una de les curses de muntanya que es celebren a Barcelona. La sortida i l’arribada ha estat al Poliesportiu de Can Baró, al carrer Tenerife de Barcelona. Organitzat per l’Associació de Veïns de Can Baró i el Pla Comunitari Carmel Amunt, en col·laboració amb l’Agència del Carmel i el Districte d’Horta-Guinardó, la cursa finalment ha tingut 6,5 quilòmetres; ha passat pel Parc Güell, el Parc del Guinardo, el Parc del Carmel… i els seus respectius turons; i ha aplegat prop d’un centenar de participants, entre corredors i caminants.| Repetint l’experiència passada l’organització ha programat alhora el cros i una caminada popular pels parcs i turons, preveient que molta gent es decidís a fer l’itinerari a peu, per aquesta esplèndida balconada de Barcelona. Uns i altres, corredors i caminants, han gaudit de unes espectaculars vistes. El guanyador de la cursa ha estat David García, arribant segon l’atleta Pascual Vicente Serna i tercer l’autor de aquesta notícia, Gabriel Abraham Rojas. En categoria femenina, ha guanyat la cursa l’atleta francesa Elodie Simon. L’organització ha explicat als participants que havia fet un gran esforç per l’èxit de la cursa, ja que el principal responsable de la mateixa fins l’any passat, el Club Natació Catalunya, havia eliminat la seva secció d’atletisme, no col·laborant en l’edició d’enguany. Segons l’organització, l’any que ve procurarà millorar alguns aspectes com les classificacions o el recorregut. Al 2009, ens troben als Tres Turons…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.