TRIATLÓ : Victòries de Pilar Hidalgo i José Miguel Pérez a Vilanova i la Geltrú

0
445

El Club Triatló Vilanova i la Geltrú va organitzar el passat diumenge 21 de setembre la novena edició del triatló esprint, puntuable per al Circuit Català quedant la inscripció tancada amb 2 setmanes d\’antelació, estant 514 els participants que van quedar distribuïts en 2 proves, amb l\’al•licient extra de la disputa del Campionat de Catalunya per grups d\’edat. | Pilar Hidalgo (Fluvial – Lugo) va dominar íntegrament el primer triatló que va estar reservat a les dones, cadets, veterans 2 – 3 i també els no federats. Hidalgo que ja va guanyar aquesta prova l\’any 2000 es va imposar amb total autoritat creuant la meta amb un registre final d\’1 h 6 min 44 s. En el grup ciclista de persecució es van ajuntar Mar Celma (C.N. Barcelona), Sandra Martínez (Terrassa – Terra Bike), Anabel Gràcia (C.T. Granollers) i les argentines Leslie Violi (C.N. Reus Ploms) i Verónica Avene (independent), estant Sandra Martínez i Anabel Gràcia les millors a la la cursa a peu final, aconseguint la segona i tercera posició, respectivament. El Club Natació Reus Ploms va ssolir la victòria per equips amb Leslie Violi, Gemma Martínez i Vanessa Jordi. Albert Parreño (C.N. Reus Ploms) va ser el millor nedador del segon triatló que va estar reservat a les categories absolutes, sub 23, veterans 1 i júniors. Parreño va iniciar el ciclisme tot sol per ser neutralitzat en el primer quilòmetre per Xavier Llobet (C.T. Manresa) que va portar a la seva roda al primer classificat en el rànquing de la Federació Espanyola José Miguel Pérez (Inverse Ditec Triatló Vilanova i la Geltrú), disputant la resta del segment els 3 agrupats en el cap de cursa. Per darrere es va formar el grup perseguidor amb: Miquel Blanchart (C.N. Sabadell), Joan Molist (C.T. Blanes – Freebike), Jordi Ferré (C.N. Reus Ploms) i 2 components del Triatló Manresa: Marc Trias i Tiago Macara, que van arribar a la segona transició amb un retard d\’1 minut 15 segons. José Miguel Pérez va ser el més ràpid en els 5 km de cursa a peu finals, guanyant la prova amb registre final de 59 min 6 s. Albert Parreño va finalitzar en segona posició amb 14 segons d\’avantatge sobre Xavier Llobet, tercer classificat. Amb 3 components situats d’entre els 10 primers classificats, el Club Triatló Manresa va aconseguir la primera posició per equips que els situa com líders del circuit català. La disputa del Campionat de Catalunya per grups d\’edat va afegir un al•licient extra a la competició, amb diferències mínimes en el grup de 40 a 44 anys en el qual Guillem Lladó (C.E. Picornell) es va situar en primera posició en el segment ciclista, per ser superat en la cursa a peu per Amand Redondo (C.T. Manresa), qui alhora va ser avançat per Hèctor Colom (C.E. Picornell).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.