TERRASSA, SEU DEL CAMPEONATO DE ESPAÑA DE MEDIO MARATÓN DE VETERANOS.

0
484

L\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, serà l\’encarregada d\’organitzar el proper Campeonato de España de Medio Maratón de Veteranos, que es celebrarà el 18 de Gener del 2009, enclavat dins de la Xena Mitja Marató Ciutat de Terrassa. En la reunió de la junta directiva de la Real Federación Española de Atletismo, celebrada el passat mes de Juliol a Tenerife, és va atorgar l\’organització de la propera edició del Campeonato de España de Medio Maratón de Veteranos, a l\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa en col·laboració amb la Federació Catalana d\’Atletisme.| Per tant la propera edició de la Mitja Marató ciutat de Terrassa, que serà el Xè aniversari , i que es celebrarà el 18 de Gener del 2009 , també acollirà aquesta important prova atlètica a nivell nacional, que conjuntament amb d\’altres accions i iniciatives que l\’organització està preparant per a commemorar aquesta emblemàtica desena edició, la dotaran d\’un caire esportiu de màxima rellevància a tots nivells. Amb motiu d\’aquest Campeonato de España de Medio Maratón de Veteranos, uns 400 atletes d\’arreu de l\’estat espanyol visitaran la ciutat de Terrassa. Això juntament amb l\’augment de participació popular, que l\’organització preveu per la Xèna Mitja Marató de Terrassa, significarà amb gairebé tota seguretat superar els 3.000 inscrits en aquesta cita. Cada any per delegació de la Real Federación Española de Atletismo, es designa una nova localitat i seu per a celebrar aquest Campeonato de España Medio Maratón de Veteranos, la darrera es va celebrar a l\’Abril d\’aquest 2008 a Oviedo, i l\’anterior del 2007 a Màlaga. És tracta d\’una competició per atletes amb llicència federativa nacional de la RFEA, majors de 35 anys, tant masculins com femenins, i també per equips. Resta oberta igualment a atletes estrangers, a pesar de que el títol de campió d\’Espanya s\’atorga al primer classificat de nacionalitat espanyola.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.