Núria PAdrisa guanya el triatló doble olímpic de Zamora

0
411

Victòria de Núria Padrisa a la quarta prova de la Copa de Llarga Distància disputada a Santivàñez de Vidriales (Zamora), amb un temps de 4h 45\’ a més de 7\’ de la segona classificada i entrant en la 36ena posició de tots el participants. Després de sortir tercera de l\’aigua a poc més d\’un minut de la primera, la Núria va agafar la bicicleta per a fer el millor parcial femení sobre les dues rodes i així col·locar-se al capdavant de la cursa fins a la línea d\’arribada. Amb aquest resultat aconsegueix pujar una posició en el rànking de la Copa de Llarga distància situant-se segona a falta d\’una prova per acabar la temporada.| També van tenir bons resultats els triatletes manresans amb la participació de: Sergi Bermejo que va quedar el 13è de la general amb 4h 22\’ i amb un dels millors parcials sobre la bici i que amb aquest resultat es situa en la tercera posició del rànking masculí de la Copa. Artur Cruz, el 51è amb un temps de 4h 54\’ Ferran Mahamud, el 63è amb un temps de 5h 03\’ Alfons Martínez, el 111è amb un temps de 5h 41\’ Amb el resultat d\’aquests triatletes en Club Natació Manresa va aconseguir la 9a posició per equips L\’última prova de la Copa d\’espanya de triatló Llarga distància serà el proper dia 5 d\’octubre de 2008 a Eivissa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.