Mitja Marató de Granollers

0
469

Inscripcions obertes al programa d\’entrenament \”Comença a fer la Mitja\”
200 persones ja han pres part d\’aquest programa que arriba a la tercera edició. Per tercer any consecutiu l’Ajuntament de Granollers, amb la col·laboració del CAF i el Club Atletisme l’Aire, organitza el programa Comencem La Mitja . Una vegada més s’obre la possibilitat de preparar-se per aconseguir fer La Mitja, amb un programa d’entrenament progressiu, preparat per a qualsevol nivell inicial i amb assessorament tècnic i mèdic. Ja són més de 200 persones que amb aquest programa s’han preparat per córrer La Mitja i que ho han aconseguit.| Les inscripcions es poden fer fins al 17 d’octubre a les oficines del Servei d’Esports (carrer dels Voluntaris 92, núm. 2) i el seu import és de 15 € i inclou entrenament mínim tres sessions setmanals, una sessió teòrica sobre nutrició, una samarreta d’entrenament, descompte en el preu d’una revisió mèdica i accés als vestidors de les pistes d’atletisme. Els dies d’entrenament són, inicialment, els dilluns, dimecres i divendres. Es poden triar els horaris de sortida: a les 7.30 h, 13.30 h, 19.30 h. Els entrenaments tindran un ritme progressiu i s’adaptaran a les condicions generals del grup.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.