Mitja Marató de Granollers

0
370

Inscripcions obertes al programa d\’entrenament \”Comença a fer la Mitja\”
200 persones ja han pres part d\’aquest programa que arriba a la tercera edició. Per tercer any consecutiu l’Ajuntament de Granollers, amb la col·laboració del CAF i el Club Atletisme l’Aire, organitza el programa Comencem La Mitja . Una vegada més s’obre la possibilitat de preparar-se per aconseguir fer La Mitja, amb un programa d’entrenament progressiu, preparat per a qualsevol nivell inicial i amb assessorament tècnic i mèdic. Ja són més de 200 persones que amb aquest programa s’han preparat per córrer La Mitja i que ho han aconseguit.| Les inscripcions es poden fer fins al 17 d’octubre a les oficines del Servei d’Esports (carrer dels Voluntaris 92, núm. 2) i el seu import és de 15 € i inclou entrenament mínim tres sessions setmanals, una sessió teòrica sobre nutrició, una samarreta d’entrenament, descompte en el preu d’una revisió mèdica i accés als vestidors de les pistes d’atletisme. Els dies d’entrenament són, inicialment, els dilluns, dimecres i divendres. Es poden triar els horaris de sortida: a les 7.30 h, 13.30 h, 19.30 h. Els entrenaments tindran un ritme progressiu i s’adaptaran a les condicions generals del grup.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.