Vilanova acollirà un triatló estelar

0
1584

La IX edición del Triatló \”Ciutat de Vilanova i la Geltrú\” es disputará diumenge a partir de les 9 hores a la playa de Ribes Roges. La prova, que es recorrerà sobre la distància \”sprint\”, serà a la vegada Campionat de Catalunya de Grups d’Edat. El IX Triatló Ciutat de \”Vilanova i la Geltrú\” s’iniciarà diumenge a partir de les 9 hores, amb 500 triatletes a la ratlla de sortida (es va esgotar el cup d’inscripció), i un Campionat de Catalunya per Grups d’Edat en joc. Les distancies a recòrrer seràn 750 metres de natació, 20 kilòmetres de ciclisme i 5 kilòmetres de cursa a peu, per aquest ordre.

1 Entre els favorits per al triomf final de la cursa es compten Miquel Blanchart, José Miguel Pérez y Xavier Llobet, en categoria masculina, i Pilar Hialgo, en la femenina. En teoria Lesli Violi y Anabel Gracia son les dues aspirants mès fermes per acompanyar a la gallega de Cee en el podi femení.

Per a tots aquells participants que arribin a meta la organizació els premiarà amb una bossa d’ obsequis, una samarreta INVERSE, una bufanda WINS INVERSE, kit “Rendimiento Articular Bioibérica”, degustació de beguda, friuta, servei de massaje amb electroestimulador COMPEX, etc.

El recorregut acuàtic constarà d’ una volta a un rectangle de 750 metres de llargada i dues boies, el ciclista de un quilòmetre de tram urbà fins arribar a la carretera C-246 (direcció Tarragona), a on es donaràn tres voltes a un circuit de 6 quilòmetres totalmente tancat al trànsit. La prova de 5 kilòmetres de cursa a peu constarà de dos voltes pel Parc de Ribes Roges fins a la estació marítima. ¡Quina festa del triatló!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.