Pep Moliner – blog de\’n Pep

0
399

Compartir una estona de la vida fent esport conjuntament i escriure per tenir contacte amb la gent amb la mateixa afinitat i ajudant a tota aquella persona que vulgui fer del córrer una raó més de viure.
\”El blog de Pep Moliner\” participa en la primera edició dels Premis Bloc 2008. El guardó s\’estructura en dues fases, la primera amb una votació popular que establirà els finalistes de cada categoria i la segona, quan un jurat decidirà entre els finalistes el bloc guanyador de cada categoria. No cal ni dir que m\’agradaria comptar amb el vostre vot per tal d\’arribar, com a mínim, a ser a la taula del jurat. Gràcies una vegada més pel vostre recolzament. Per votar s\’ha de seguir aquest enllaç. Els blocs participants estan ordenats per ordre alfabètic de nom. Es pot votar una vegada per cada direcció de correu, o sigui que si teniu deu adreces d\’email podeu votar 10 vegades.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.